NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Eikeparkett hos Pergo

Parkett av eik er et vakkert, klassisk tregulv som skaper en varm atmosfære i hjemmet ditt. Med små kvister, levende fargevariasjoner og lakkert overflate er dette gulvet alt du kan ønske deg og litt til. Det er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde, og utgjør den perfekte grunnsteinen i ethvert velmøblert hjem.

Eik er et hardt tre og er svært slitesterkt. Den uimotståelige strukturen gjør eikeparketten til et populært valg. Fargene i treet varierer fra sjatteringer av lys brunt, gult og rødlig, og hvordan parketten blir, avhenger av finishen.

EIKEPARKETT – ET VAKKERT TREGULV FOR EN GOD ATMOSFÆRE

Eikeparkett er et vakkert tregulv inspirert av skandinavisk design. Det er behandlet med olje av høy kvalitet. Det har store kvister, livlige fargevariasjoner og en børstet overflate som fremhever treets naturlige struktur og egenskaper. Parketten har lange, brede bord som vil tilføre varme og sjarm til ethvert rom og passer godt for deg som liker design med en skandinavisk følelse. Faser langs alle kantene understreker langborddesignen.

Våre eikeparkett-modeller varierer fra dyp mørke bruntoner til de lyse og kaldere sandfargede. Husk at et mørkt gulv gir varme og passer til store rom, og at et lyst gulv gir lys og et noe kaldere preg og får små rom til å virke større. Hvilken stil foretrekker du? Uansett hva valget faller på vil du få et vakkert gulv av ypperste kvalitet.

PARKETT FRA PERGO – ENKLERE BLIR DET IKKE!

Er du usikker på hvordan du legger parkett? Det er enklere enn du tror. Veien til et vakkert tregulv har aldri vært enklere, og du har når muligheten til å legge gulv raskere og enklere enn noensinne. Vårt innovative PerfectFold™ 3.0- klikksystem får du til all parkett fra Pergo. Gulvet har også en beskyttende finish som tilfører ekstra kvalitet og skjønnhet. Finishen gjør at du kan ta i bruk ditt nye gulv med det samme, og la kreativiteten løpe løpsk når du innreder! Resultatet er et vakkert hjem med en innbydende atmosfære.

Legg til i favoritter

Østersgrå eik, planke

Artikkelnummer: W0103-01626
Legg til i favoritter

Herregårdseik, planke

Artikkelnummer: W0103-01625