Go to content Go to search
lys-parkett i stua

Lys parkett

Når du skal fornye hjemmet ditt, så er gulvet essensielt for at rommet skal få riktig atmosfære. Blant utvalget vi har av gulv, så skiller lys parkett seg ut som et tidløst og allsidig valg som enkelt kombinerer estetikk med funksjonalitet. Vi forklarer deg fordelene, og hjelper deg med å avgjøre om det er riktig valg til hjemmet ditt.

Oppdag alle lyse parkett gulv
lys parkett i et soverom med et gult teppe

Hva er fordelene med lys parkett?

  • Tilpasningsdyktig stil: Lys parkett gir rommet eleganse, den naturlige tonen smelter sammen med enhver dekorstil. Enten det er vintage arvegods eller moderne kunstverk, så tilpasser gulvet seg.
  • Gjør rommet lysere: I et lite rom, eller i et rom som mangler naturlig sollys, gjør lys parkett at rommet føles større. Lys parkett har evnen til å reflektere lys i rommet, noe som skaper en luftig og åpen følelse. Det er som om solen stråler i hvert hjørne av rommet.
lys parkett med møkk
  • Robusthet for travle hjem: Pergos parkett holder tidens tann i trafikkerte områder som gangen der hunden løper deg imøte, eller i stuen der familien samles til filmkvelder og fester. Holdbarheten til gulvet tåler den konstante trafikken fra føtter, søl fra filmkvelder og kappløp fra lekebiler uten at det mister sin sjarm.
  • Enkel rengjøring: Se for deg en enkel vaskerutine som krever lite anstrengelse på en lørdag morgen. Lys parkett krever lite stell, alt som trengs er litt mopping eller støvsuging og en fuktig mopp fra tid til annen. Det enkle vedlikeholdet til parkett er en lettelse i travle hjem der tiden er verdifull. Vannbestandigheten er en bonus, spesielt på kjøkken der søl er en del av dagliglivet, eller i gangen der våte sko er standard på regnværsdager.

Oppdag lys parkett

Er lys parkett en god ide?

Uten tvil, lys parkett er en god ide hvis er på jakt etter noe som gjør at hjemmet ditt ser større ut. De lyse tonene får fram en følelse av at rommet er åpent og lyst, samtidig som det skaper en innbydende atmosfære. Enten du har en moderne eller klassisk interiørstil, så passer lys parkett sømløst sammen med en rekke design og temaer, og gjør gulvet til et allsidig og fornuftig valg.

Er lys parkett vannbestandig?

Vår lyse parkett skiller seg ut på dette området. Med vår innovative StayClean+-teknologi, er våre gulv vannbestandige. Det gjør at de passer til områder som er spesielt utsatt for søl, som kjøkken og gang. Denne teknologien sørger for at overflaten holder seg vanntett opptil 72 timer, og gir deg ro i sinnet og et gulv som varer.

Lys parkett er stilig og praktisk i alle hjem. Det at gulvet er lyst, holdbart og vannbestandig gjør det til et allsidig alternativ til forskjellige rom, alt fra stuer til kjøkken. Enten du ser etter noe som skaper en lys og luftig atmosfære, eller noe som gjør hjemmet ditt elegant, så er lys parkett en utmerket investering. Utforsk utvalget vi har av lys parkett, og gjør hjemmet ditt til en behagelig tilflukt.

Oppdag alle lyse parkett gulv