Go to content Go to search
mørk parkett med fiskebenmønster til kjøkken

Mørk parkett

I hjertet av et hjem som er fylt med daglige aktiviteter, finner du Pergos mørke Parkett. Designet med tanke på moderne husholdninger, gulvet sklir sømløst inn i de daglige rutinene dine og håndterer alt fra morgenrush til rolige kvelder.

Oppdag mer mørk parkett
mørk brun parkett på et koselig hvitt kjøkken

Hvorfor velge mørk parkett?

  • Forvandler ethvert rom: Den dype, innbydende tonen til mørk parkett gir rommet ditt et snev av eleganse og varme, og gjør at et hvilket som helst rom føles hjemmekoselig.
  • Passer til alle stiler: Enten du elsker en moderne, minimalistisk look, eller en koselig, tradisjonell stil, så passer parkett sømløst sammen med interiøret ditt.
  • Enkelt vedlikehold: Livet er hektisk nok uten kompliserte vaskerutiner. Med enkel mopping ser gulvet like nytt ut som dagen det ble lagt.
  • Motstår livets små uhell: Fra dyrepoter til lekebiler, disse gulvene er tøffe nok til å motstå riper noe som gjør at gulvet ser nytt ut lenger.
  • Håndterer søl på en god måte: Uheldig søl? Ikke tenk på det. StayClean+ funksjonen sørger for en vanntett overflate og gjør det lett å rydde opp uten å måtte tenke på skader.
  • Et klokt valg for framtiden: Det å investere i mørk parkett handler ikke bare om dagens stil, det handler om å velge et gulv som holder seg elegant og funksjonelt i årene som kommer.

Mørk parkett fra Pergo

mørk parkett i en gang med hvite trapper

Er mørk parkett passende for små rom?

Absolutt! Mørk parkett kan forvandle en koselig krok eller et lite rom til et lunt og innbydende område. I motsetning til den populære oppfatningen om at mørke gulv får rommet til å føles mindre, så sørger de for en luksuriøs dybde. Se for deg at du kombinerer disse elegante mørke gulvene med lyse, luftige gardiner sammen med et velplassert speil som reflekterer naturlig lys. Rommet blir både elegant og innbydende, som om det er en designer som står bak.

Bærekraftig og ripebestandig for langvarig skjønnhet

Våre mørke tregulv er laget for å vare. Disse gulvene tåler tidens tann i hjem hvor hver dag byr på nye eventyr og små uhell. Takket være det beskyttende topplaget som består av 7 lag med høykvalitets-lakk, er den robuste, ribebestandige overflaten med flere lag tøff nok til å takle vilter barnelek, energiske kjæledyr og jevnlige familiesamlinger uten at gulvet bærer preg av det.

Vannbestandig mot søl og uhell som er en del av livet

Søl er en del av livet, spesielt i hektiske hjem. Pergos mørke parkett kommer med forbedret StayClean+. Gulvene kommer med en ny klikkteknologi som gjør overflaten vanntett. Denne innovasjonen sørger for at vann ikke kan trekke ned i gulvet, noe som gjør gulvet resistent mot vannskade. Med Pergos vanntette parkett, kan du med trygghet installere gulvet på steder som er spesielt utsatt for søl, som for eksempel kjøkken og ganger, uten at du må inngå på kompromiss i forhold til stil og holdbarhet.

Pergos mørke parkett er ideell for livlige og aktive hjem. Det handler ikke bare om å skape et vakkert rom. Det handler om å velge et gulv som dekker behovene i ditt hektiske liv. Enten du skal samle familien til fest, håndtere det daglige kaoset av unger og dyr eller helt enkelt nyte en rolig kveld, så er vår mørke parkett stilig, holdbar og praktisk. Oppdag utvalget vårt, og finn gulvet som kan bli en del av historien til familien din.

Oppdag mer mørk parkett