Go to content Go to search
nærbilde av møkkete sko med sølt gjørme og vann på et beige parkettgulv

Parkettgulv med StayClean teknologi, som fjerner bekymringer

Vår skandinaviske arv har lært oss en ting eller to om røft vær. Siden tre er et naturlig materiale, kan det være sensitivt for avfargin fra vann og møkk, men vi har utviklet StayClean – en vanntett overflate som er lett å vaske, og som beskytter kanter.

Nå kan vi tilby enda mer vanntette parkettgulv og unik beskyttelse. StayClean+ bygget på StayClean teknologi med et nytt innovativt klikksystem, som hindrer vann å trenge inn og gjør overflaten 100% vanntett. Så det å legge parkettgulv på kjøkkenet eller i gangen er nå et godt valg, selv i hjem med mye søl og møkkete labber.

Oppdag gulv med StayClean+

et barn sitter på kjøkkenbenken med kornflakesbollen sølt utover et beige parkettgulv

StayClean+ gulv – motstandsdyktig mot vann opp til 72 timer

Den nye revolusjonerende teknologien til StayClean+ holder overflaten til parkettgulvet ditt vanntett, selv om vannet ligger på overflaten inntil 72 timer*. Dette gjør parkettgulvet ditt bekymringsfritt. Denne unike oppfinnelsen gjør også at møkk ikke fester seg i skjøtene og i strukturen til det fine parkettgulvet ditt fra Pergo. Dette gjør gulvet super enkelt å rengjøre og holder parkettgulvet pent de neste årene. StayClean+ kommer med en 15-år fuktgaranti og er tilgjengelig i: Falster, Lofoten og Svalbard.

*Testet i samsvar med ISO 4760 (ingen lekkasje) og følger ikke EN13553-standardene for sveisede, elastiske gulvbelegg.

Oppdag gulv med StayClean+

nærbilde av en kjøkkenbenk sammen med et brunt parkettgulv

Ny – slank, stilig Falster med StayClean+

Falster smale planker med fas langs de lange sidene, gir rommet ditt en luftig, lys og moderne stil. Og takket være StayClean+ beskyttelsen, er gulvet perfekt til kjøkken eller andre steder hvor du kanskje søler. Ta en titt på utvalget vårt av moderne dekorasjoner inspirert av Skandinavisk Nature – fra lys, rolig Arctic oak til varm og hjemmekoselig Saddle Brown oak

Oppdag Falster

Oppdag parkettgulvene våre med StayClean teknologi