Go to content Go to search
Grå laminat Pergo

Grå laminat

Å velge laminatgulv er et skritt i riktig retning for å skape et unikt interiør for rommet ditt. Ved å velge laminat får du et stilig gulv av høy kvalitet. Dersom du er ute etter et pent gulv, som også har lang holdbarhet, bør du vurdere å kjøpe grått laminatgulv fra Pergo. Dette laminatgulvet har et naturtro design som ser ut som ekte tre og gir stuen et flott utseende.

Oppdag vårt grå laminatgulv
Grå laminat Pergo

Leter du etter det perfekte laminatgulvet?

Et av de øverste lagene av laminatgulvet er det dekorative laget. Det er dette laget som avgjør utseendet til laminatgulvet. Pergo bruker et trykk av ekte trebord i svært høy oppløsning. Kombinasjonen av et elegant design og denne overflatestrukturen sørger for at laminatgulvet ser veldig naturtro ut. Gulvet er til og med laget med små sprekker slik som dem man finner i ekte tre for å gi et ekstra preg av autentisitet.

Gjennomsiktig topplag

I tillegg til et dekorativt lag har det grå laminatgulvet et slitesterkt og transparent topplag, som gir høy motstandsdyktighet mot riper, slitasje og støtskader. Dermed tåler gulvet slitasje mye bedre, og beholder sitt vakre utseende i lang tid.

Det grå laminatet har en limt plate av HDF - 'High Density Fiber Board' - som kjerne. Denne HDF-platen bidrar også til et mer stabilt gulv, siden kjernen ikke kan bøyes eller synke når den først er riktig plassert.

Oppdag vårt grå laminatgulv

Vedlikehold av grått laminatgulv

Enten du velger mørkegrått eller lysegrått laminatgulv vil den forseglede overflaten gjøre det enkelt å rengjøre gulvet. Hvis du ønsker å rengjøre laminatgulvet med de beste tilgjengelige vedlikeholdsproduktene, bør du prøve en spesiell Pergo mikrofibermopp. For å rengjøre gulvet effektivt, fukt moppen og tilsett deretter rengjøringsproduktet til vannet. Moppen bør være fuktig, men det er ikke nødvendig å bruke overdrevne mengder med vann da dette kan skade gulvet.

Vannavvisende belegg

Å legge laminatgulv på kjøkkenet eller i gangen kan virke skremmende på grunn av de potensielle fuktproblemene, men frykt ikke! Pergo har løsningen for deg som ønsker laminatgulv på kjøkkenet eller andre steder hvor det kan være fuktig. Pergo har utviklet AquaSafe som forhindrer vann i å trenge gjennom og ødelegge gulvet.

Pergo laminatgulv med AquaSafe skaper et tett belegg på overflaten av gulvet som holder alt vannet ute og beskytter mot fuktskader. Med AquaSafe passer laminatgulvet perfekt til kjøkkenet eller gangen, og du trenger ikke bekymre deg for at litt vann som skvetter utover under oppvasken skal ødelegge kjøkkengulvet.