Go to content Go to search
lysegrå parkett

Grå parkett

Velkommen til Pergos verden av grå parkett, hvor hver planke kan fortelle en historie om eleganse og praktisk funksjon. De er ikke bare gulv. De er et bevis på en sømløs blanding av eksklusivt design og funksjon i hverdagen. La oss utforske hvordan valg av gulv kan fornye hjemmet ditt, både når det gjelder det estetiske og det praktiske.

Oppdag alt vi har av grå parkett
lysegrå parkett i en stue med et marmorbor

Hvilke funksjonelle fordeler følger med grå parkett?

Pergos grå parkett har en rekke funksjoner:

  • God grunnfarge: Grå parkett komplimenterer en rekke farge- og dekorstiler, som sørger for et allsidig grunnlag til dine interiør ideer.
  • Eksepsjonell holdbarhet: Tenk på de mest utsatte stedene i hjemmet ditt som for eksempel gangen som ofte er fylt med aktivitet, eller stuen som tar imot hele familien til fest. Vår grå parkett med syv lag av beskyttende lakk er laget for å tåle den daglige belastningen.
  • Lite vedlikehold: Livet er hektisk nok uten gulv som trenger konstant oppmerksomhet. Med Pergos grå parkett er vedlikehold så enkelt som det kan bli, alt som trengs er enkel mopping en gang i mellom og i helgen. Se for deg et hektisk kjøkken en søndag morgen med pannekake- og kaffesøl – kun litt rask mopping så er gulvet så godt som nytt, klar for familiens neste eventyr.
  • Forbedret vannbestandighet: Vår grå parkett kommer nå med StayClean+. Gulvene er designet for å skape en vanntett overflate som tar imot livet små uhell. Se for deg et lite barn som leker og har en juiceboks i hånden, eller en overvannet plante som står midt i stua. Våre gulv tåler det og holder vannet borte, noe som gir sinnet ro i et hjem fylt av liv og kjærlighet.

Grå parkett fra Pergo

Hva gjør lysegrå parkett med et rom?

Se for deg et gulv som ikke bare ser bra ut, men som gjør livet ditt lettere. Vår grå parkett gjør nettopp det. Det tidløse designet og de naturlige tonene sørger for et allsidig grunnlag i ethvert rom, noe som framhever dekoren din samtidig som de skaper en atmosfære som både er innbydende og sofistikert.

Kan jeg legge grå parkett selv?

Det er lett å installere grå parkett på egenhånd. Med et enkelt klikksystem kan du enkelt klikke plankene på plass, helt perfekt for et gjør-det-selv prosjekt! Det er likevel helt nødvendig at du følger vår steg-for-steg guide for parkett, som sikrer ordentlig forarbeid med undergulv. Hvis du er usikker på dine egne ferdigheter, så er det anbefalt at du forhører deg med en profesjonell installatør som kan gi deg et sømløst og varig resultat.

lysegrå parkett i en stue med bokhyller

Hvorfor er StayClean+-teknologien unik?

StayClean+ gjør at vår grå parkett skiller seg ut når det gjelder funksjonalitet. Denne innovative funksjonen bygger på den allerede eksisterende StayClean-teknologien, med et nytt innovativt klikksystem som holder overflaten på parketten vanntett og motstandsdyktig mot hverdagens søl og flekker. Dette gjør ikke bare rengjøring enklere, men det gjør at gulvet holder seg så godt som nytt over tid. Det handler ikke bare om utseende, det handler om å gjøre livet lettere.

Lang levetid med Pergos grå parkett

Holdbarhet er fundamentet til vår parkett. Laget for å holde, disse gulvene er vakre og tåler tidens tann. Med riktig behandling kan de holde i mer enn to tiår. Det et er ikke bare et valg som ser bra ut, det er en praktisk og langvarig investering i hjemmet ditt.

Grå parkett gir deg det beste av to verdner – sofistikert design og praktisk funksjon. De er det beste valget når du leter etter noe som kan forbedre estetikken i hjemmet ditt uten at du må inngå kompromiss når det kommer til enkelhet og holdbarhet.

Oppdag alt vi har av grå parkett