Velg riktig gulv til stuen din

Riktig gulv til stuen din

Stuen er et rom som brukes hver dag, og dessuten i helgene. Bortsett fra soverommet tilbringer vi det meste av vår tid i stuen. Gulv som ligger i en stue skal ikke bare tåle hverdagens påkjenninger, men også være vakre og representative når vi har gjester.

Se alle stuegulv

Parkett er et utmerket gulv for stuen

Det finnes et stort utvalg av parkettdesign å velge mellom. Fordelene med parkett sammenlignet med massivt tre er mange. I tillegg til at parketten er mye enklere å legge, så er den også mer slitesterk og enklere å rengjøre. Parkettgulv tåler påkjenningene fra både en travel familie og festløver – samtidig med at du fortsatt kan nyte å ha et vakkert tregulv. Det er dessuten et utmerket gulvvalg hvis du vil ha gulvvarme i stuen.

Få en liten stue til å se større ut enn vad det er ved hjelp av stavparkett. Få en allerede stor stue til å oppleves som enda større med brede og lange bord. Skap et hvitt, lest og friskt rom med lyst tre. Gi stuen en rustikk følelse med mørkt eiketre som har en børstet overflate hvor både aldrende kanter, sprukne kvister sagmønster kan skimtes. Parkett åpner opp for mange alternativer – alt fra klassisk eik til hvit ask.

Laminatgulvet inntar finstuen

Hvis du vet med deg selv at stuegulvet ditt vil bli utsatt for mange store påkjenninger eller hvis du vil prøve noe annet enn tre, er laminatgulv et utmerket alternativ. I dag kan det være vanskelig å se forskjell på et tregulv og laminat. Utviklingen har unektelig gått fremover med autentiske dekorer, fasinger og overflatestrukturer. Akkurat som med parkett fåes laminatgulvets bord i forskjellige utføringer – så laminat passer også utmerket til å skape illusjoner. Med laminat kan du dessuten få gulvet til å se ut som betong og skifer.

Se alle stuegulv
Finn en forhandler >

Finn din favoritt blant stuegulv:

Start "RoomViewer" >