Go to content Go to search
lyse vinylgulv i beige til gangen

Lyse vinylgulv

Når du skal fornye hjemmet ditt må du begynne fra bakken og opp, og det finnes ingen bedre måte å gjøre det på enn med våre lyse vinylgulv. De er mer enn bare et gulv. De er grunnlaget for personligheten til hjemmet ditt. La oss gå igjennom de unike blandingene av stiler og praktiske funskjonene som våre lyse vinylgulv tilbyr.

Oppdag alle lyse vinylgulv
beige vinylgulv i fliser til et svart, moderne kjøkken

Hvorfor velge lyse vinylgulv?

  • Utvider rom: se for deg at det kompakte studierommet ditt eller den koselige stuen din blir omgjort til et rom som føles mer åpent. Våre lyse vinylgulv reflekterer dagslys som skaper en illusjon av større og luftigere rom – det er som et lite magisk triks i hjemmet ditt.
  • Designet for at du skal like det: enten du elsker klassisk, elegant treverk, robust stein eller noe moderne og unikt som fiskebensmønster, så har vi design til enhver smak. Hvert design er laget for å etterligne den naturlige sjarmen til ekte treverk og stein.
  • Holdbarhet i hverdagen: med et førsteklasses topplag, som består av flere lag, er våre lyse vinylgulv bestandige mot riper, flekker og slitasje, som gjør at de er et perfekt valg til rom som brukes hver dag.
  • Enkelt vedlikehold: fra frokostblandingsøl til møkkete fotavtrykk, våre gulv håndterer det lett. Takket være AquaSafe-teknologien vår, så er enkel rengjøring et faktum og gjør livet ditt lettere.

Oppdag våre lyse vinylgulv

Lyst vinylgulv i beige med fiskebenmønster i en hvit, luftig gang

Hva gjør et lyst vinylgulv med rommet ditt?

Et lyst vinylgulv kan virkelig endre atmosfæren i et rom. Gulvet reflekterer lys som gjør at små, koslige rom føles større og mer innbydende. Se for deg at du har en liten stue i leiligheten din som ikke slipper inn mye sollys, men med et lyst vinylgulv blir rommet større og luftigere – perfekt til familiesamlinger eller til late søndager når du har lyst til å kose deg med en god bok.

Skal gulvet være lysere eller mørkere enn veggene?

Mange lurer på hva som er den perfekte balansen i hjemmet deres – burde gulv være mørkere eller lysere enn veggene? Det kommer an på hva slags atmosfære og stemning du øsnker å skape i rommet. Lyst vinylgulv er et smart triks for å reflektere lys, og det passer perfekt sammen med lysere vegger. Det skaper en flytende og udefinert look som kan få ethvert rom til å føles større og mer innbydende – som en åpen invitasjon til kos og avslapping. Men det viktigste av alt er at det er ditt rom med dine regler. Det handler om hva som føles riktig for deg, og hvilken atmosfære du drømmer om å skape i hjemmet ditt.

Enkelt å installere selv

Bekymret for legging av gulv? Ikke vær det. Våre lyse vinylgulv kommer med et intuitivet klikk-system, som gjør at det er et perfekt prosjekt for dem som liker å gjøre det selv. Og hvis du trenger en hjelpende hånd, så er vår installasjon av vinylgulv guide full av tips til hvordan du kan starte å klikke plankene på plass på en trygg måte.

Det våre lyse vinylgulv egenltig handler om, er å gi det livlige hjemmet ditt praktisk skjønnhet. Det er tøft nok å håndtere hverdagens maraton med familieaktiviterer. Derfor er gulvene våre enkle å håndtere, og de kommer med desing som passer til alle rom. Hvis du leter etter et gulv som kan holde følge med den livlige rytmen i hjemmet ditt og fortsatt se bra ut, så er Pergos lyse vinylgulv det beste alternativet.

Oppdag alle hvite vinylgulv