Go to content Go to search
mørkebrune vinylgulv i et fargerikt rom med gule vegger

Mørke vinylgulv

Se for deg dette: Barna dine leker med lekebiler i stua, kjeledyret ditt ligger avslappet i solstrålene som skinner gjennom vinduet og du koser deg med en kaffe samtidig som dere alle nyter komforten av vårt mørke vinylgulv. Det er ikke bare et gulv. Det er en scene til livets små øyeblikk, et robust og stilig grunnlag til ditt travle hjem.

Oppdag alle mørke vinylgulv
mørke vinylgulv med fiskeben på et svart, trendy kjøkken

Hvorfor velge mørke vinylgulv

  • Mørke vinylgulv er tidløse: de er lydløse grunnsteiner i det stilfulle hjemmet ditt, tilpassningsdyktige og holdbare. Selv om livet ditt og stilen din endrer seg, så har disse gulvene en varig, beroligende tilstedeværelse.
  • Gulvene fjerner sporene av hverdagslivet: livet er hektisk, men mørke vinylgulv skjønner det. De er vennen som ikke bryr seg om søl og riper, men som gjemmer dem i fargetonene sine og gjør hverdagen litt enklere.
  • Et dristig design: mørke gulv skaper en dristig og dramatisk stil som passer perfekt til slående interiør. De legger et godt grunnlag for å eksprimentere med forskjellige farger og teksturer, som gjør det enkelt for deg å innrede og dekorere med stil.
  • Vanntett: våre mørke vinylgulv har ikke bare et perfekt utseende, de har også god kvalitet. Takket være vår innendørs utvikling av teknologien AquaSafe, er våre gulv 100 % vanntette på overflaten og hele veien ned til skråkanten. Beskytter mot søl og gjør rengjøring enkelt.

Mørke vinylgulv fra Pergo

mørke vinylgulv med fliser til barnerom

Er mørke vinylgulv en god ide?

Et mørkt vinylgulv sørger for en personlig stil, og gjør at hjemmet ditt både blir stilfult og innbydende. Forestill deg favorittrommet ditt med et svart vinylgulv som er kledd i behagelige toner og med en fredelig dybde. De rike, dype tonene gir et snev av finesse og luksus i ethvert rom. Enten du ønsker en moderne, elegant stil eller om du ser etter noe mer tradisjonellt, så er mørke vinylgulv allsidige og står i stil til interiøret ditt.

Lyse eller mørke vinylgulv? Hva er best?

Debatten mellom mørke og lyse vinylgulv dreier seg om hva du ønsker til din personlige stil, og hvilken atmosfære du ønsker å skape. Lyse gulv gir en luftig og romslig følelse som er perfekt når du ønsker å skape en minimalistisk- eller Skandinavisk look. Som kontrast gir mørke gulv en koselig og intim følelse, ideell når du øsnker å skape en varm velkomst på soverommet eller i familierom.

mørkebrunt vinylgulv i en stue med trebord

Hva gjør mørke vinylgulv med rommene dine?

I hjem hvor det er et høyt aktivitetsnivå, er mørke vinylgulv grunnlaget som holder alt på plass. De skaper en koselig atmosfære i lekerom, gir en sofistiskert stil til spiserom og tilbyr en elegant stil på soverom. De er grunnlaget som gir møblene dine et løft, og som skaper en personlig stil i rommet.

Enkelt å elske og enkelt å vedlikeholde

I en verden hvor hvert minutt teller, så trenger du et gulv som krever lite vedlikehold samtidig som det er vakkert. Alt som trengs er litt enkel mopping for at ditt mørke vinylgulv skal se like nytt ut som dagen du la det. For flere vedlikeholdstips kan du sjekke ut vår detaljerte guide: hvordan vedlikeholde vinylgulv.

Visste du at vi også utvikler våre egne vedlikeholdsprodukter fra Pergo? Produktene renser gulvet grundig, beskytter overflaten og vedlikeholder det opprinelige utseendet. Og for dem som tenker på miljøet, så er våre prdukter ikke bare effektive men også biologisk nedbrytbare.

Våre mørke vinylgulv er en perfekt blanding av funksjonalitet og stil i det livlige hjemmet ditt. De er designet for å motstå en tøff hverdag, samtidig som de gir hjemmet ditt eleganse. De er mer enn bare et valg av gulv. De er en livsstil i et hjem hvor hvert øyeblikk er høyt verdsatt.

Oppdag alle mørke vinylgulv