Vedlikehold tregulv

Lett å like, lett å leve med

For å beholde den opprinnelige strukturen og inntrykket til tregulvet, er det viktig med regelmessig rengjøring og vedlikehold. Når du har lagt gulvet og før du møblerer rommet, bør du rengjøre overflaten med støvsuger eller tørrmopp. Ved behov kan du også rengjøre overflaten med en fuktig mikromopp for å fjerne eventuell skitt etter gulvleggingen.

For regelmessig rengjøring og vedlikehold bør du bruke tørr rengjøring så mye som mulig ved hjelp av vår mikrofibermopp med sin store skittopptakskapasitet.

Innimellom, og ut fra hvor mye gulvet brukes, bør du rengjøre med litt fuktighet. Du kan kombinere mikrofiberen med Pergo Universalrengjøringsmiddel for optimalt resultat. Rengjøringsmiddelet er kompatibelt med lakkede og oljede gulv. Det rengjør gulvet grundig, bevarer gulvets opprinnelige utseende, holder gulvet hygienisk og gjør ikke at det bygger seg opp lag med produkter.

Våre oljet tregulv trenger regelmessig vedlikehold for å beholde sin opprinnelige utseende og bli mer slitasje-motstandsdyktig.

Du bør alltid kontrollere mengden vann som brukes, fordi trematerialer har en begrenset bestandighet overfor vann. En tommelfingerregel når du skal bruke vann, er å sørge for at overflaten blir helt tørr innen 60 sekunder.

Bruk aldri stålull eller andre skurende midler da disse kan skade strukturen og utseendet til toppsjiktet. Et tregulv fra Pergo må ikke vokses eller poleres.

Hvordan vedlikeholde et tregulv

Hvordan fjerne flekker på tregulv

Hvordan etterbearbeide tregulv uten å slipe

Hvordan fjerne urin fra kjæledyr fra tregulv

Hvordan fikse knirking i tregulv

Hvordan skifte et trebord i parkettgulv