Parkett

VARME OG KARAKTER SOM VIL VARE

Vi på Pergo tror at gulvet danner det beste utgangspunktet når man ønsker en vakker og varm atmosfære. Enten det er til stua, restaurantlokalet eller det nye gjesteværelset – med Pergo sine tregulv får du det du behøver av både finesse og holdbarhet. Parkett gir rommet en varm følelse og er et takknemlig og kvalitetssikkert gulv som du har i årevis. Velg blant parkettgulv i en rekke ulike finisher i ypperlig kvalitet.

Tregulv handler ikke bare om naturlig sjarm. Det må også være slitesterkt og skal tåle viltre barn, kjæledyr, små uhell og festlige anledninger med høy stemning. Parketten skal ta seg pent ut så lenge som mulig, ikke sant? Gulv fra Pergo er designet for å oppfylle alle dine behov og vel så det.


LENGRE  BREDERE PLANKS

Lengre & bredere planks

En lang og bred planke gir en ekstra dimensjon til romfølelsen. Og jo lengre og bredere de blir, desto flottere blir inntrykket.

Eksepsjonell slitestyrke

Eksepsjonell slitestyrke

Om du vil ha et gulv som tåler livets små og store belastninger, finner du det her. Pergo tregulv tåler både viltre barn, husdyr og festlige sammenkomster. 

Enkelt og tidsbesparende

Enkelt og tidsbesparende

Pergo er svært lett å legge, takket være det revolusjonerende klikksystemet PerfectFold™ 3.0 og den ferdige finishen. På denne måten kan du gi deg i kast med det samme, og du har et ferdig gulv på null komma niks.

Wood parquet

Langeland
Langeland
Parkett
Lofoten
Lofoten
Parkett
Lofoten
Lofoten
Lofoten
Svalbard
Svalbard
Parkett
Svalbard
Svalbard
Svalbard
Top