StayClean Technology

NY Stay Clean technology

Vår produksjon av tregulv åpner opp for at vi kan jobbe med materiale som er naturlig vakkert. Samtidig kan tregulv være sensitive med tanke på misfarging fra skitt og fukt. Det er grunnen til at vi er stolte av å kunne introdusere StayClean-beskyttelse.

Parkett

Hjemmet skal være et sted hvor du kan slappe av, være deg selv og nyte tilværelsen uten bekymringer. Derfor er alle våre tregulv kompatible med innlagt gulvvarme. Hos Pergo er dette filosofien som styrer designet av våre tregulv. Hos oss har gulvets utseende alltid vært like viktig som evnen til å tåle hverdagens påkjenninger. Tross alt, hva er poenget med et vakkert tregulv hvis skjønnheten ikke varer?

Lengre bredere planker

Lengre & bredere planker

En lang og bred planke gir en ekstra dimensjon til romfølelsen. Og jo lengre og bredere de blir, desto flottere blir inntrykket. Langeland er 240 cm lange – noe som ganske enkelt må oppleves.

Eksepsjonell slitestyrke

Eksepsjonell slitestyrke

Om du vil ha et gulv som tåler livets små og store belastninger, finner du det her. Pergo tregulv tåler både viltre barn, husdyr og festlige sammenkomster. Alle gulv har livtstidsgaranti. I tillegg har alle produkter med StayClean Technology 10 års garanti for fuktbeskyttelse.

Rask enkel
legging

Rask & enkel legging

Pergo er svært lett å legge, takket være det revolusjonerende klikksystemet PerfectFold™ 3.0 og den ferdige finishen. På denne måten kan du gi deg i kast med det samme, og du har et ferdig gulv på null komma niks.

Wood parquet

Foretrekker du et glatt askegulv eller et røffere utseende med synlige kvister og sprekker? Er en beskyttende lakkert overflate med lavt vedlikehold noe for deg? Og hva med fasede kanter og ulike formater? I vår kolleksjon vil du finne gulv for en rekke ulike stiler og preferanser.

Langeland
Langeland
Parkett
Ekstra lange og ekstra brede tregulvplanker med absolutt autentisk uttrykk
Lofoten
Lofoten
Parkett
Budsjettvennlige tregulv med en oppussingsvennlig tykkelse
Saltholm
Saltholm
Parkett
Trendy tregulv-varianter med chevron- eller basket weave-mønster
Sandhamn
Sandhamn
Parkett
Tregulv med et dynamisk chevron-mønster
Svalbard
Svalbard
Parkett
Lange og brede gulvplanker i eik med en oppussingsvennlig tykkelse

Har du funnet det perfekte gulvet?

Vi veileder deg gjennom hele monteringen og alt du trenger for at det nye gulvet skal bli like lekkert som du drømmer om!

Enkel legging Enkel legging

Gjør det selv?
Det er lettere å legge nytt gulv enn du kanskje tror. Vi forklarer hvert eneste trinn!

Tilbehør til tregulv Tilbehør til tregulv

Ikke glem prikken over i-en!
Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør, som passer perfekt til det nye gulvet og skaper det spesielle uttrykket du er på jakt etter.

Vedlikeholdstips for tregulv Vedlikeholdstips for tregulv

Lett å rengjøre. Holder seg vakkert!
StayClean sørger for at Pergos lakkerte tregulv tåler væsker og søl ekstra godt, og hindrer at smuss trenger seg inn i skjøtene og trestrukturen.