Go to content Go to search

Det perfekte gulvet for ethvert rom

living room with orange sofa and a beige laminate floor

Stuen

Stuen er et rom som brukes hver dag, og dessuten i helgene. Bortsett fra soverommet tilbringer vi det meste av vår tid i stuen. Gulv som ligger i en stue skal ikke bare tåle hverdagens påkjenninger, men også være vakre og representative når vi har gjester.

bedroom with orange sofa and a grey vinyl floor

Soverommet

Uavhengig av om du er syvsover eller ikke er det alltid trivelig å sette ned føttene på et herlig gulv. Du kan i prinsippet velge hvilket gulv du vil til soverommet ditt, men det finnes mange gode grunner til at akkurat parkett- og laminatgulv er så populære.

white kitchen with a brown laminate floor

Kjøkkengulv

Funksjon og slitestyrke er de viktigste egenskapene, men du vil selvsagt at kjøkkengulvet skal være vakkert i tillegg. Gulvet binder sammen hele rommet og kan enten ligge i forgrunnen eller diskret i bakgrunnen. Uansett hvilken smak og interiørstil du har, vil du hos Pergo finne kjøkkengulv som er dekorative, lett å legge og vedlikeholde.

children room with toys on a beige vinyl floor

Barnerommet

Å få sitt første helt eget soverom er en stor begivenhet for mange barn. Nå er det på tide å sove i egen seng og at få et privat tilholdssted hvor verken foreldre eller søsken forstyrrer. Det er helt enkelt det eneste stedet hvor barnet kan være helt for seg selv en stund.

hallway with coat rack and a brown laminate floor

Gangen

I dag finnes det fantastisk slitesterke vinyl- og laminatgulv i flotte design med forskjellige glansnivåer og overflatestrukturer. Mange av dem er til forveksling like både tre og skifer. Du kan også velge mellom flere fasinger, bord og plater. Så selv om gangen unektelig er et av de rommene hvor det samles mest smuss, grus og vann kan du skape et lunt og trivelig miljø som holder til alle hverdagslige eventyr.

cellar with coat rack and a beige vinyl floor

kjeller

Er det egentlig på tide å ta tak i kjelleren og forvandle den til et sted man faktisk har lyst til å oppholde seg? Vil du ikke lenger la kjelleren være et paradis for spindelvev og skrukketroll? Da er det på tide å ta kontroll over kjelleretasjen og skape et miljø hvor mennesker kan trives.

home office with a desk and a beige vinyl floor

kontoret

Det er ingen nyhet at et pent og fresht kontor betyr mye for motivasjonen og arbeidsgleden. Et ekte hjemmekontor er et sted hvor du tilbringer størsteparten av din våkne tid og det øker motivasjonen og effektiviteten dersom du slipper å kjenne at du jobber fra soverommet. Prinsippet for å innrede kontoret er det samme uansett om du innreder et kontor for flere eller bare for deg selv. Arbeidsplassen skal være praktisk, innbydende og kreativ.

summer house with big windows and a grey laminate floor

Sommerhuset

Sommeren – den herlige tiden på året når varmen har kommet og man får noen velfortjente ferieuker. Helst skal timeplanen være tømt bortsett fra trivelige middager, og alle "må" legges til side. Du fyller bilen med badeklær og pocketbøker og drar ut "på landet".