Go to content Go to search
hvit laminat Pergo

Hvitt laminatgulv

En pen stue er ikke komplett uten et perfekt gulv. Det er ikke alltid lett å finne riktig gulv til huset ditt. Hva er riktig design for deg, og hvilket gulv dekker dine behov? Hvis du ser etter et godt gulv som setter den ekstra touchen til stuen din, så er våre hvite laminatgulv alt du trenger. Sjekk ut variantene og velg den du liker best.

Finn ditt hvite laminatgulv
hvit laminat Pergo

Velg hvitt laminatgulv for et klassisk design

Vil du at rommet ditt skal være litt større? Da er hvitt eik laminatgulv alt du trenger. Det hvite laminatet setter et friskt preg på rommet ditt fordi hvitt er forbundet med tidløshet og romslighet. Med dette høykvalitetsgulvet blir rommet ditt et fredelig rom hvor du kan lade opp igjen etter en lang arbeidsdag. Ønsker du mer energi i rommet ditt, kan du bruke kontrastfarger for å gi det mer liv.

Hvordan velge riktig hvitt laminatgulv?

Det store utvalget av gulv hos Pergo garanterer at du alltid vil finne det rette for rommet ditt. Pergo tilbyr hvitt laminatgulv med et veldig realistisk treutseende. Dette gulvet er et must for alle som ønsker å skape et koselig oppholdsrom. Hvis du vil legge til noen naturlige egenskaper til rommet ditt, så gå for et av våre hvite eik laminatgulv. Disse rimelige gulvene er nesten umulige å skille fra ekte eikegulv. Plankene har fas på siden som gir dem et naturtro utseende. Kvaliteten finner du i detaljene!

Finn ditt hvite laminatgulv

Slitesterkt hvitt laminatgulv for din moderne stue

Gulv blir ofte brukt intensivt og det er derfor viktig å fokusere på høy kvalitet. Ønsker du et slitesterkt og holdbart gulv kan du kjøpe våre hvite laminatgulv som egner seg utmerket for intensiv bruk. Selv ved aktiv bruk vil gulvet holde seg lenge. Gulvet er også kompatibelt med gulvvarme.

Sensation-serien

Velger du vår Sensation-serie vil det ikke falle søl mellom plankene. Fordi den fasede kanten presses ned under produksjonen, vil også TitanX™-overflatebeskyttelsen dekke de fasede kantene. Dette gir en helt tett overflate og beskytter ikke gulvet bare mot søl, men også mot vann, slag, riper og slitasje. Dette gjør Sensation til en ideell gulvløsning i områder med stor trafikk. Sensation fås i to kvaliteter, klasse 32 og klasse 33.