Go to content Go to search
summer house with grey laminate flooring and big windows

Velg riktig gulv til sommerhuset

Sommeren – den herlige tiden på året når varmen har kommet og man får noen velfortjente ferieuker. Helst skal timeplanen være tømt bortsett fra trivelige middager, og alle "må" legges til side. Du fyller bilen med badeklær og pocketbøker og drar ut "på landet".

close up of white kitchen counter and a brown laminate floor

Flukten til sommerdrømmen

Selvfølgelig kan du ikke komme bort fra husarbeid selv når du kommer til sommerhuset. Støvkluten kommer fram og de gamle vinduene skal males, gresset klippes og buskene trimmes. Men for mange er disse praktiske oppgavene fremdeles en herlig avkobling sammenlignet med hverdagens slit.

Innred vakkert og holdbart

Tenk på gulvene som utsettes for barføtte føtter som har både badet og løpt i hagen. Du kan slippe problemer med fuktskader og flekker som ikke går bort ved å velge et gulv som tåler en fartsfylt sommer. Hvis det er bare du og din familie som bruker huset, anbefaler vi et vakkert og koselig parkettgulv. Pergos parkettgulv er slitesterke, støtbestandige og overflatebehandlet for å tåle et ekte familieliv.

living room with grey vinyl floor and a fireplace

Install a practical laminate floor or a vinyl floor

Hvis du bruker å leie ut sommerhuset ditt, er det smart å legge et laminatgulv eller vinylgulv som er praktisk og enkelt å rengjøre samt ekstra holdbart i forhold til slitasje. Gulvet holder lenge og er like fresht når neste leietaker kommer.

En lys og herlig stue med vakre, lys gulv får alle til å lyse opp. Tør man satse på et lyst gulv? Selvfølgelig. Når gulvet har beskyttende overflatebehandling og er enkelt å rengjøre, vil selv et lyst gulv vare en livstid. Kombiner gulvet med hvitmalte vegger og herlige, møbler du allerede har, vakre pledd og deilige puter for koselige stunder. Da får en virkelig herlig lysterapi.

Finn din favoritt blant hyttegulv