Go to content Go to search
svart vinylgulv med fliser til gangen

Svart vinylgulv

En vanlig kveld i et livlig hjem: barna løper gjennom gangen, kjeledyret henger på slep og latter kan høres fra stua til kjøkkenet. Midt i blant det koslige kaoset ligger vårt svarte vinylgulv sterkt og stilig. Denne guiden forklarer deg hvordan dette gulvet kan utgjøre en stor forskjell i et livlig hjem.

Oppdag alle svarte vinylgulv

 

Hvorfor velge svart vinylgulv?

Å velge et svart vinylgulv handler ikke bare om estetikk. Det handler om å skape et rom som både er fint og solid. Den elegante svarte tonen sørger ikke bare for en sofistikert stil, nei den sørger også for en koselig atmosfære i rommet. Svart vinylgulv håndterer møkk og slitajse, som er en del av dagliglivet. Fra lek til middagsfester, våre gulv tar utfordringen på strak arm.

svart vinylgulv med fliser til gangen

Hvorfor velge svart vinylgulv

  • Naturlig utseende og følelse: designet med naturlige detaljer som sprekker og kvister. Våre gulv etterligner den naturlige varmen og strukturen til ekte tre, og tar en del av naturen inn i hjemmet ditt.
  • Lydløs komfort for livlige hjem: våre Rigid vinylgulv er myke og stille, noe som gir deg og dine kjære ekstra komfort under føttene.
  • Sølt? Hvilket søl? Søl er lett å håndtere med våre vanntette svarte vinylgulv. De er lette å vaske og gir deg mer tid til det som fakisk er viktig.
  • Enkle å elske, enkle å vaske: enkel, vanlig vasking er alt som trengs, livet er for kort til at det skal brukes på skrubbing av gulv.

Oppdag svarte vinylgulv

Ting du må tenke på med vinylgulv

Når du tenker på å legge gulv, så er det noen ting du må tenke på. I et travelt hjem vet vi at vinylgulv vil få noen riper her og der. Men det er da våre Rigide vinylgulv er perfekte. Gulvne kommer med et ekstra sterkt og beskyttende lag som holder hakk og riper fra hverdagens belastning unna, slik at gulvet ditt alltid kan se nytt og fresht ut, selv i et travelt hjem.

Velg mellom mørkt og lyst vinylgulv

Hver familie er unik, og det er også hvert enkelt rom i huset ditt. Våre svarte vinylgulv er perfekte når du vil skape et koselig og intimt rom – se for deg en koselig lesekrok eller et livlig spillrom for familien. Lysere toner kan få lekerom og kjøkken til å skinne og til å virke større og mer innbydende. Er du fortsatt usikker på om du skal velge mørkt vinylgulv eller lyst vinylgulv? Tenk over det naturlige lyset i rommet ditt, og atmosfæren du ønsker skape når du velger gulv.

Monter svart vinylgulv på egenhånd

Er du klar for å gjøre hjemmet ditt helt nytt? Gjør deg klar til å installere gulvet med vår innholdsrike installasjonsguide for vinylgulv, som sørger for en sømløs og profesjonell finish til ditt hjem. Og med våre Rigid vinylgulv, som har et ekstra integrert underlag, er det ikke behov for ektra underlag. Det gjør at du kan starte rett på arbeidet og skape drømmehjemmet ditt.

Våre svarte vinylgulv byr ikke bare på stil i hjemmet. De byr også på god støtte i hverdagen. De er der for deg både når du står opp på morgenkvisten, og når du faller til ro om kvelden. Gulvene er det beste alternativet for alle som ønsker å gi hjemmet sitt en elegant, sofistikert stil blandet med en varm, omfavnende atmosfære.

Oppdag alle svarte vinylgulv