NY Lillehammer collection

Vi er stolte over å kunne presentere 14 nye Sensation -dekorer fra vår Lillehammer collection. Et naturtro utseende du ikke finner på andre laminatgulv. Unaturlig naturlig!

Vannavvisende laminatgulv

Pergo setter en ny standard for laminatgulv med AquaSafe-teknologien. AquaSafe gir deg holdbarheten til laminatgulv i , og andre våte områder. Men evnen til å motstå vann er ikke den eneste fordelen. Et vannavvisende gulv er like bestandig mot skitt og søl.

AquaSafe Laminatgulv

AquaSafe gir en forseglet overflate helt ned i fasen. Dette forhindrer at vann trenger ned i gulvet. Som en bonus blir gulvene hygieniske og enkle å vedlikeholde.

Garanti

Resultatet er at vann, skitt og flekker holder seg på overflaten og enkelt kan tørkes vekk. På toppen av dette er det 10 års fuktgaranti på Wide Long Plank og Modern Plank, og 5 års fuktgaranti på Elegant Plank og Classic Plank.

På jakt etter et bekymringsløst gulv?

Har du rom som blir utsatt for et plask eller to? Pergo AquaSafe setter en ny standard for laminatgulv når det handler om å tåle vann og søl!

Kjøkken

Kjøkken

Laminatgulv gjør ting enda enklere ved å kombinere utseende og vannbestandighet. Hva kunne vært bedre til å gjøre kjøkkenet til en del av det gode liv?

Stue

Stue

Vannavvisende betyr også vin- og sausavvisende. Hvis du søler noe kan du bare tørke det av!

Barnerommet

Barnerommet

Hvem vet vel hva barna finner på? Et vannavvisende gulv er en god forsikring.

Alle vannavvisende laminatgulv:

Start "RoomViewer" >