Go to content Go to search
hvit parkett i en stue med en koselig peis

Hvit parkett

Hvit parkett er mer enn bare et gulvvalg, det er et lerret til livets øyeblikk. Fra trippingen til små barneføtter i en hektisk familie til stille eleganse til et minimalistisk, urbant loft, dette gulvet bringer fram en sofistikert stil i ethvert rom. La oss utforkse hvorfor hvit parkett er en favoritt i diverse hjem.

Oppdag det vi har av hvit parkett
hvit parkett med fiskebenmønster på et hvitt moderne kjøkken

Hvorfor velge hvit parkett?

  • Lyser opp ethvert rom: Hvit parkett reflekterer sollys, og gjør at koselige hjemmekontor og hektiske familiekjøkken føles livlige og mer innbydende.
  • Gjør rommet større: Den lyse parkett-fargen skaper en illusjon av mer plass i små leiligheter og kompakte rom, noe som gjør at omgivelsene blir mer åpne og luftige.
  • Bærekraftig i hverdagen: Designet for å motstå belastningne i et travelt hjem. Dette gulvet takler med glans den daglige belastningen fra kjeledyr, barnelek og føttene til hele familien.
  • Ennkel å rengjøre og vedlikeholde: Gulvet gjør det enkelt å rengjøre søl og møkk i områder som er spesielt utsatt, som lekerom og spiserom, perfekt for familier med små barn.
  • Vannbestandig takket være StayClean+: Se for deg et hektisk kjøkken hvor matlaging og vasking ofte fører til vannsøl, eller en hektisk gang der våte sko og paraplyer er standard på regnværsdager. Takket være StayClean+-teknologien har vårt hvite parkett-gulv en vannbestandig overflate så ikke vann trenger inn.

Hvit parkett fra Pergo

Kan du male parkett hvit?

Selv om parketten kan males hvit for å få en fesh og moderne stil, så er det viktig å tenke over at det kan påvirke holdbarheten og det estetiske utseendet til gulvet. For å få et langvarig og godt resultat krever det grundige forberedelser og nøyaktig arbeid. For et enklere alternativ, vurder vårt hvite parkett-gulv som finnes i sortimentet vårt, så trenger du ikke å male.

Hvorfor er parkett så dyrt?

Prisen på parkett er ofte knyttet til kvaliteten på materialet som blir brukt og arbeidet som står bak. I tillegg kan treverket som blir brukt øke prisen betraktelig, spesielt eksotiske tretyper som er mer kostbare. Investering i parkett er ikke bare en kostbar investering, det er en investering i langvarig skjønnhet og holdbarhet i hjemmet ditt.

hvit parkett på et svart kjøkken med en travel familie

Hvordan kan jeg få hvit parkett til å se fint ut?

Se for deg et livlig familiekjøkken, der helgefrokosten fører til uheldig juicesøl og smuler som ligger strødd utover gulvet. Med Pergos hvite parkett-gulv er alt som trengs litt enkel mopping, så er gulvet like hvitt og skinnende som før. Det problemfrie vedlikeholdet krever kun litt enkel støvsuging, og fra tid til annen litt mopping med en våt mopp. Det betyr at du kan bruke mer tid på familieaktiviteter og mindre tid på rengjøring. Dette gjør gulvet til et praktisk og stilig valg i et moderne hjem som både er dynamisk og livlig, hvor skjønnhet og funksjonalitet er det aller viktigste.

Hva er alternativene til hvit parkett?

Usikker på om hvit parkett er noe for deg? Hvis det er tilfellet, så er våre hvite laminatgulv og hvite vinylgulv perfekte alternativer. De ligner naturlige materialer (som treverk og stein), samtidig som de motstår fukt, riper og flekker. Med andre ord, de er perfekte alternativer med samme elegante look og holdbarhet som hvit parkett, ideelle for hektiske hjem der hvert sekund teller.

Som konklusjon: hvit parkett er mer enn bare et gulvvalg, det er et utrykk for stil og finesse. Når du forstår fordelene og tar ordentlig vare på gulvet, kan du nyte en tidløs skjønnhet og varig hvit parkett i hjemmet ditt.

Oppdag det vi har av hvit parkett