Go to content Go to search
mørkebrunt laminatgulv på kjøkken med hvite kjøkkenskap

Mørkt laminat

Å velge riktig type gulv er svært viktig for ditt interiørdesign. Derfor er det viktig å vite hvilke muligheter du har og hva som passer best for å oppnå ditt ønskede utseende. Sjekk ut det mørke Pergo laminatgulvet og alle funksjonene som gjør dette gulvet til et av de mest populære laminatgulvene.

Få ditt mørke laminatgulv
mørkebrunt laminatgulv i gangen

Trendy og tradisjonelt mørkt laminatgulv

Mørkt laminatgulv er et av de mest ettertraktede gulvene, da det kan gi rommet ditt et unikt moderne utseende. Mørkt laminatgulv har en kraftfull effekt på interiørdesignet ditt og passer godt til nesten alle andre farger. I kombinasjon med livlige farger kan du skape en spesiell kontrast med et mørkt laminatgulv. Fargerike designobjekter og møbler skiller seg ut, og metalliske farger kan bidra til et stilig og elegant interiør som utstråler stil og god smak. Svart og hvitt er en helt klassisk kombinasjon som er i ferd med å bli populær på kjøkken. Sett disse kontrastene sammen, og du vil umiddelbart skape et interessant rom i hjemmet ditt.

Få ditt mørke laminatgulv

Dekorer rommet ditt med mørkt laminatgulv

Stil, eleganse, luksus og mystikk er noen av ordene som brukes for å beskrive mørke farger. Tenk deg nå hvordan et mørkt gulv gjør rommet ditt varmere og mer elegant når det kombineres med lyse farger og fargerike mønstre. Det er derfor mørke farger aldri går av moten. Mørkt laminatgulv er ikke bare veldig moderne, men også tidløst. I tillegg er dette mørke laminatgulvet tilgjengelig i en rekke stiler, for eksempel svart laminatgulv, og i en rekke størrelser. Du finner et stort utvalg av mørkt laminatgulv hos Pergo.

Installer mørkt laminatgulv

Å legge mørkt laminatgulv er en god idé for et rom hvor du ønsker å skape en elegant følelse. Dette kan gjøres flere steder i hjemmet ditt. I tillegg er det mørke laminatgulvet også elegant i frisørsalonger, butikker, barer og restauranter. Laminatgulv er generelt ekstremt slitesterkt, og noen av dem er til og med designet spesielt for intensiv bruk. Visste du at laminatgulv kan være veldig enkelt å legge? Det er ofte mulig å legge laminatgulvet oppå rommets originale gulv. Noen ganger må imidlertid det gamle gulvet først fjernes, avhengig av gulvets type og overflate. Bare følg monteringsanvisningen nøye eller be din lokale installatør om å hjelpe deg med å legge ditt drømmegulv.