NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside
2016
Laminatgulv versus vinylgulv
2. juni 2016
Er det slik at du har bestemt deg for et slitesterkt og fuktbestandig gulv, men ikke klarer å bestemme deg for laminat eller vinyl? Her forklarer vi forskjellene og likhetene mellom de to alternativene.
Les mer
Massivt tregulv versus teknisk tregulv
1. juni 2016
Ingenting slår den varme, elegante og naturlige følelsen av tregulv. Hvis du vil legge tregulv, kan du velge mellom massivt tregulv og teknisk tregulv – men hva er forskjellen? Det er nesten umulig å se dem med det blotte øye, men under overflaten finnes ulikhetene.
Les mer
Guide til valg av gulv
9. mai 2016
Har du bestemt deg for å bytte ut gulvet? Å velge gulv kan virke som en uoverkommelig oppgave når man ser hvor mange materialer og design man kan velge mellom. Her gir deg tips til hvilke ting du bør ta med i betraktning.
Les mer
Høye hæler kontra elefanter
9. mai 2016
Hvis du var nødt til å velge mellom å få tærne tråkket på av en voksen elefant på tre tonn eller en 60-kilos dame i stiletthæler, hva ville du ha valgt?
Les mer
Hvordan gjøre boligen mer salgbar
9. mai 2016
Når du skal selge boligen, må du ta en kikk på hva som må pusses opp og repareres før visningen. Noen oppussingstiltak lønner seg mer enn andre.
Les mer
Vårrengjøring
9. mai 2016
Når vårsolen endelig kaster strålene gjennom vinduene, føler mange av oss et behov for å gjøre rent i boligen.
Les mer
Laminat kontra tre – alt du trenger å vite
28. april 2016
Hva er forskjellen på laminat- og tregulv? La oss se på fordelene og ulempene ved fem forskjellige aspekter.
Les mer
Tregulv som investering
28. april 2016
Vurderer du å selge? Da bør du også vurdere å gi gulvene nytt liv!
Les mer
Beste gulvet for hunder og katter
26. april 2016
Vi elsker hunder, katter og andre kjæledyr – de gir oss kjærlighet, moro og samhold. Men det er ikke bare gull og grønne skoger, noe gulvet ditt kanskje kan skrive under på.
Les mer
4 tips til å hjelpe deg å innrede et avlangt og smalt rom
26. april 2016
Det kan virke vanskelig å innrede et avlangt og smalt rom, men det finnes noen triks du kan bruke.
Les mer
Trend: Ufullkommenhet er fremdeles perfekt
18. april 2016
Vi har i mange år sett at folk søker det som er ekte. Gamle gjenstander har allerede et livsløp bak seg, og vi vil gjerne kjenne til historien bak.
Les mer
Trend: Du kan ta naturen med inn
18. april 2016
Utendørs og innendørs smelter sammen.
Les mer
Trend: Skandinavisk design har stor innflytelse over hele verden
18. april 2016
Den friske, rene og moderne stilen i skandinavisk design har stor innflytelse over hele verden. Store skandinaviske merker setter spor etter seg i interiørtrendene.
Les mer
Skatere og BMX-kjørere tester slitasje-, ripe- og flekkbestandighet på Pergos LVT
22. februar 2016
I denne spennende videoer tester flere skatere og BMX-kjørere slitasje-, ripe- og flekkbestandigheten til Pegos vinylgulv (LVT) i en spesialkonstruert "half-pipe" i nærheten av Ghent i Belgia.
Les mer
Pergos nyeste laminat Sensation: vannfast gulv som brettes ned
8. januar 2016
Pergo lanserer enda en innovasjon innen laminatgulv med sin helt nye Sensation-serie.
Les mer
2015
Gi gulvet et nytt liv
15. desember 2015
Har du et gammelt gulv som du vurderer å kaste? Har du restebiter til overs etter at du har lagt det nye gulvet? Man kan gjøre mer enn å gå på et gulv
Les mer
Eik er førstevalget for parkett og whisky
7. desember 2015
Man bruker samme tresort både for å lagre vin, whisky og de mest populære gulvene. Se her hvorfor eik er førstevalget for både parkett og whiskyfat.
Les mer
Gulvets historie – fra stein i grotten til laminat under sofaen
3. desember 2015
Hva er egentlig et gulv? Fra begynnelsen var det steinen i grotten og den nedtrampede leiren i koia. Lær deg mer om gulvets historie her
Les mer
Gulv for dyrevenner – hvilket gulv passer best hjemme hos deg?
2. desember 2015
Plutselig forvandles det lille, søte husdyret fra en uskyldig liten pelsdott til et udyr. Les her hvilket gulv som passer for oss dyrevenner
Les mer
Bli kjent med materialet i parkettgulvet
2. desember 2015
Når du går forbi et stort løvtre i skogen, kan du regne med at det har vært her betydelig lenger enn deg. Trær har vært brukt som materiale i uminnelige tider og kommer antakelig til å brukes i lang tid framover også.
Les mer
Velg riktig gulv til rommet
1. desember 2015
Å velge gulv er ikke enkelt, da det finnes mange gulvtyper å velge mellom. Se her hva du burde tenke over når du skal kjøpe nytt gulv
Les mer
Match gardinene med gulvet og påvirk rommets karakter
1. desember 2015
Ditt valg av gardiner kan påvirke rommet både negativt og positivt. Se her hvordan du skal velge gardiner til rommet ditt
Les mer
Match tapetene med gulvet og påvirk rommets personlighet
1. desember 2015
Når man pusser opp et rom, kan man påvirke rommets personlighet ved å matche tapetene med gulvet. Se hvordan det skal gjøres her
Les mer
Sånn forvandler du huset til en rustikk drøm
1. desember 2015
Vi er mange som dagdrømmer om det koselige rustikke hjemmet. Se her hvordan du med få tiltak kan forvandle hjemmet ditt til en rustikk drøm
Les mer
Skal jeg velge vinyl eller kakkel på kjøkkenet?
1. desember 2015
Det er mange gulvtyper å velge mellom til kjøkkenet. Tregulv, steingulv, klinker eller for eksempel vinylgulv. Velg riktig gulv til riktig sted
Les mer
Velg gulvvarme til gulvet
30. november 2015
Med gulvvarme kan du slippe føttene fri og legge bort tøflene og raggsokkene. Du behøver aldri mer stå opp på vintermorgener og sette ned føttene på et iskaldt gulv. Dessuten kan du slippe store og susende radiatorer – som ikke er vakre elementer i rommet.
Les mer
Slik beskytter du gulvet
30. november 2015
I en travel hverdag blir det fort vanskelig å holde gulvene pene. Se her hvordan gulvene fra Pergo er utviklet spesielt til å stå imot slitasje
Les mer
Slik forvandler du hjemmet ditt til en maritim oase ved å innrede hjemmet ditt i New England-stilen
30. november 2015
Den maritime New England-stilen er en ren og enkel stil som har blitt svært populær. Slik oppnår du stilen ved å kombinere det lyse med det mørke
Les mer
Hvilken stil passer best for deg? Det er mange stiler å velge mellom når du skal legge et nytt gulv
30. november 2015
Både skandinavisk design, New England-stil og rustikk stil er svært populære i dag. Hvilken stil passer for deg? Les mer om de forskjellige stilene
Les mer
Hvordan rengjøre gulvet ditt
16. oktober 2015
På tide å rengjøre gulvet? Her får du praktiske eksempler på hvordan du rengjører ditt tregulv, laminatgulv eller vinylgulv på beste måte.
Les mer
Match gulvlistene og gulvet
16. oktober 2015
Et nytt, friskt gulv fortjener en vakker finish. Uten gulvlister kan rommet lett se uferdig ut. Se her hvor lett og pent det kan gjøres.
Les mer
Ditt totale gulvbusjett
15. oktober 2015
Hvilke faktorer påvirker dine gulvkostnader? Legger du gulvet ditt selv eller engasjerer du en gulvlegger? Velger du parkett, laminat eller vinyl?
Les mer
Gulvproff eller gjør det selv
15. oktober 2015
Ved å en gasjere en gulvlegger går prosessen ofte raskere og som proff vet gulvleggeren hvordan man forbereder underlaget, måler og skjøter på beste måte. Men også du som amatør kan legge gulv – både raskt og enkelt.
Les mer
Hva gjør jeg med gammelt gulv
15. oktober 2015
Når du legger et nytt gulv og du vill være sikker på å få et gulv som holder lenge er det viktig at det legges på et godt underlag.
Les mer
Sånn legger du ny parkett
12. oktober 2015
Det er enkelt å legge nytt parkettgulv fra Pergo. Valgene er mange – men fremgangsmåten for hvordan du legger parkettgulvet er den samme. Se hvordan her
Les mer
Sånn legger du laminatgulv
10. oktober 2015
Å legge et laminatgulv er som å legge et vakkert puslespill. Med få klikk kan du forvandle kjøkkenet til husets midtpunkt. Se instruksjonene her
Les mer
Slik forvandler du hjemmet ditt til en skandinavisk lyskilde
10. oktober 2015
Skandinavisk design er velkjent verden rundt. Se her hvordan den skandinaviske innretningsstilen gjør mørke vinterdager lyse
Les mer
Hvorfor velge tregulv?
9. oktober 2015
Tre er assosiert med bekvemmelighet og varme. Et materiale som blir vakrere med årene. Det klassiske tregulvet i eik har lenge vært en gulvfavoritt.
Les mer
Sånn legger du nytt vinylgulv
7. oktober 2015
Er det på tide å bytte ut korkbelegget som har ligget i kjøkkenet siden forrige århundre? Legg heller et vakkert vinylgulv. Her kan du se hvor enkelt det er
Les mer
Hvorfor velge gulv med farge?
5. oktober 2015
Det finnes ingen regler for valg av farge. Begrens deg til maks. fire farger når du innreder et rom. Bruker du flere kan fargene slå ut hverandre.
Les mer
Øko-vibber, industrimaterialer og comeback for trevirke
21. august 2015
Med sin nye kolleksjon av luksusvinylgulv er Pergo i forkant av trendene for interiørdesign
Les mer
Ditt hjem – din stil
5. august 2015
Når du innreder hjemmet ditt, bør det handle om hvem du er og hva du liker. Uansett hvilken interiørstil du har i tankene, kan Pergo gi deg det riktige “gulvlerretet” å “male” interiørdrømmen på. Her er noen av mine beste tips til hva du bør tenke på når det gjelder rom og farger.
Les mer
Farger – hold deg til fire
2. juli 2015
Den viktigste beslutningen du tar når du skal pusse opp, er, i tillegg til å velge riktig gulv, å velge de riktige fargene for hjemmet.
Les mer
Green living-trenden
22. juni 2015
Små skjønnhetsfeil og ujevnheter; naturtro farger; former og teksturer som gjenspeiler naturen. Alt dette er fortsatt sterke inspirasjonskilder for designere. Nøye utvalgte materialer og produkter gir en følelse av robusthet og nærhet til naturen.
Les mer
Trend: Ufullkommenhet og perfeksjon går hånd i hånd
22. juni 2015
Ettersom livene våre blir stadig mer travle og strukturerte, lengter vi etter det uvanlige, spesielle og kanskje litt 'rare' - det som antyder at noe er håndlaget eller har noe særegent ved seg.
Les mer
Trend: Stein står sterkt
22. juni 2015
Den industrielle interiør-looken begynner å bli velkjent nå, men dessverre er det ikke alle som er så heldige at de bor i et gammelt, ombygget lagerlokale som oser av forhenværende industri. Fortvil ikke - det finnes fremdeles måter å gi hjemmet ditt den særegne, urbane looken.
Les mer
Trendy Tre
22. juni 2015

En av de største og viktigste trendene i interiørdesign de siste årene har vært utstrakt bruk av tre.

Les mer
1
Den perfekte retningen for gulvbordene

Retningen til gulvbordene har en stor innvirkning på rommets totalinntrykk, og kan være en tøff nøtt å knekke.

Les mer