Go to content Go to search
beige laminatgulv på kjøkken med grønne kjøkkenskap

Kjøkkenlaminat

For mange er kjøkkenet en av de viktigste delene av hjemmet. Kjøkkenet er ikke bare en plass for matlaging, men ofte også en møteplass for hele familien. Derfor er det viktig å velge riktige materialer til gulv, møbler og fliser slik at man kan trives godt på kjøkkenet. Laminatgulv kan være et veldig godt valg også på kjøkkenet, og dette valget er blitt den nye trenden i moderne hjem. Pergo laminatgulv er slitesterkt og vil vare i mange år, perfekt for kjøkkenet!

Oppdag alle våre kjøkkenlaminatgulv
beige laminatgulv på kjøkken med hvite kjøkkenskap

Fordelene med laminatgulv for kjøkken

Å velge kjøkkengulv er ikke en lett oppgave. Av denne grunn ønsker vi å forklare noen av hovedfordelene med Pergos laminatgulv for kjøkken. Varighet og slitestyrke er avgjørende når man skal legge gulv på et kjøkken siden dette er et av de områdene i huset som brukes mest, det er også et område hvor det ofte kan søles på gulvet.

1. Varighet og slitestyrke

Den største fordelen med laminatgulv på kjøkkenet er dens høye slitestyrke. Kjøkkenet, som er et av de mest brukte rommene, er også et av de med mest behov for rengjøring. Derfor er det svært viktig at gulvet er motstandsdyktig mot vann, smuss og daglig bruk. Våre laminatgulv har høy slitestyrke og varer lenge selv ved aktivt bruk. Vår AquaSafe teknologi gir også gulvet ekstra beskyttelse mot fuktighet, noe som passer utmerket på et kjøkken.

Oppdag alle våre kjøkkenlaminatgulv

2. En rekke design

Vi har et bredt utvalg av førsteklasses laminatgulv. Du vil kunne velge det kjøkkengulvet i laminat som passer deg best, og være sikker på at gulvet du får hos oss alltid er av høyeste kvalitet. Vi har også laminatgulv i ulike nyanser som på en naturtro måte etterligner ulike tresorter. Du vil definitivt finne det ideelle laminatgulvet for kjøkkenet ditt hos oss.

3. Installasjon og vedlikehold

Alle våre laminatgulv er enkle å legge, og du kan legge dem selv takket være vårt klikksystem. Du kan også velge å overlate installasjonen til en profesjonell med erfaring i å legge denne typen gulv. Pergo har selvsagt også underlag, gulvlister og alt annet du måtte trenge for å installere det perfekte gulvet på kjøkkenet ditt.