Go to content Go to search
beige eik laminatgulv i en stue

Eik laminat

Er du en fan av naturtro design og strukturer? Da bør du velge Pergos naturtro laminatgulv som ser ut som ekte eikegulv. Hvert design har et spesielt utseende og preg, og våre designere velger struktur, finish og behandling nøye. Alt er perfekt tilpasset din type gulv!

Oppdag våre naturtro laminatgulv
mørkebrunt eikelaminatgulv i spisestue

Ulike typer naturtro laminatgulv

Vårt naturtro laminatgulv har alt du kan ønske deg. Enten du er ute etter et robust kjøkkengulv eller et lyst laminatgulv til stuen, har Pergo akkurat det du leter etter. Takket være det brede utvalget av design, farger og teksturer, vil du utvilsomt finne det ideelle gulvet for ditt hjem. I tillegg er våre laminatgulv slitesterke og enkle å legge.

Fordelene med et naturtro laminatgulv

Ser du etter et varmt og sterkt gulv? Alle Pergo laminatgulv er laget for miljøer med mye tråkk, og for å vare i mange år. Pergos slitesterke design tar i bruk TitanX™ som beskytter overflaten mot riper og slitasje slik at du kan ha et lyst laminatgulv som ser ut som ekte eik i lang tid. Dermed er det også det ideelle gulvet for kjøkkenet eller andre områder som behøver et ekstra slitesterkt gulv. Du kommer til å ha glede av gulvet ditt i mange år fremover.

Oppdag våre naturtro laminatgulv

Velge det perfekte laminatgulvet

For å gi stuen et tidsriktig preg trenger du naturligvis det rette gulvet. Med så mange vakre farger og attraktive design å velge mellom, er det noen ganger vanskelig å finne gulvet som passer perfekt til rommet ditt. Vil du gi rommet liv? Skap en hyggelig atmosfære med et naturtro laminatgulv som ser helt ut som et ekte lyst eikegulv.