Trend: Stein står sterkt

Trend: Stein står sterkt

Den industrielle interiør-looken begynner å bli velkjent nå, men dessverre er det ikke alle som er så heldige at de bor i et gammelt, ombygget lagerlokale som oser av forhenværende industri. Fortvil ikke - det finnes fremdeles måter å gi hjemmet ditt den særegne, urbane looken på.

En av de enkleste måtene å oppnå den industrielle looken i hjemmet er å gå for de rette materialene. Betong er et ganske innlysende valg, og de siste månedene har vi sett et kraftig oppsving i bruk av betong i interiøret. Mange designere finner nå uvanlige og uventede måter å bruke betong på, og det kan virke som det ikke lenger finnes noen grenser for hva dette allsidige materialet kan brukes til.

I tillegg til betong ser vi også en ny trend som er sterkt tilstede og stadig sprer seg. Den er sofistikert, matcher alt og ideell for dem med hang til minimalistisk stil, nemlig marmor. Marmor er nydelig sammen med kobber og rødt gull, som forøvrig også er i vinden for tiden. Mange lovord har også skifer høstet, for eksempel om hvor slitesterk, vakker og anvendelig den er.

I dag dukker skifer opp, nær sagt, overalt, og hus- og villaeiere ser stadig nye bruksområder for den vakre steinsorten.

 

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område? Finn en forhandler
Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
30.11.2015
03.07.2017
Top