Hvorfor vinyl kjøkkengulv er det perfekte valget

Hvorfor vinylgulv er det beste valget for ditt kjøkken

Fra lang tid tilbake har keramikk- og porselenfliser vært standardløsningen for kjøkkenet. Men i dag erstattes disse materialene i stadig større grad av luksus-vinylplanker. Hvorfor? Fordi de har en rekke unike fordeler som gjør dem eksepsjonelt godt egnet for flater der enkel rengjøring har høy prioritet.

Bli kjent med alle våre vinylgulv

5 grunner til å velge vinyl kjøkkengulv

Enkelt å rengjøre

Kjøkkenet er et rom som krever hyppig rengjøring. Vinyl er enkelt å feie, støvsuge og moppe, og gulvet blir hygienisk rent i en fei. Hvis du har sansen for et lettstelt hus, er dette gulvet for deg, og de er motstandsdyktige mot flekker.

Bunnsolid kvalitet

Kjøkkengulvet settes på prøve hver dag. En skarp kniv faller med eggen ned, søl fra et glass med musserende vin - ting skjer på kjøkkenet. Men takket være det beskyttende topplaget, tåler vinylgulvet på kjøkkenet det aller meste som kan skje.

Fuktighetsbestandig

Vinylgulv er vannbestandige, forhindrer skader på gulvet og gjør rengjøringen enklere.

Ideelle for oppussing

Kjøkkenet står høyt på listen når folk starter med oppussing. Fordi vinylgulvet er så tynt og enkel å installere, er det et perfekt gulv til alle prosjekter. Ofte kan du bare legge det oppå ditt eksisterende gulv.

En attraktiv løsning

Vinyl er ideelt til åpne planløsninger, fordi du kan bruke det samme gulvet i den åpne kjøkkenløsningen, spisestuedelen og stuedelen. Du slipper å velge en mellomløsning mellom pent og praktisk!

Bli kjent med alle våre vinylgulv

Les mer:

Finn en forhandler >

Relaterte Artikler

25.07.2017

Gulvbelegg - det optimale gulvet for kjøkkenet

01.12.2015

Skal jeg velge vinyl eller kakkel på kjøkkenet?