Pergo fartstest – Hvor lang tid tar det å legge et gulv?

Legger du nytt gulv, oppgraderer du rommet og øker boligens verdi. Men det er jo dyrt og tidkrevende, ikke sant? Ikke nødvendigvis. Med klikkgulv fra Pergo kan du gjøre jobben selv og spare en haug med penger. I tillegg er gulvene så lette å legge at du ikke trenger så mye tid heller.

Oppussing – hvem har vel tid til det

Alle vet at oppgradering av rom alltid er en god investering. Men oppussingsplanene utsettes stadig fordi vi alltid har så mye annet å ta oss av. Den vanligste unnskyldningen? Dårlig tid. Når alt kommer til alt, tar det faktisk mye kortere tid å legge et Pergo-klikkgulv enn for eksempel et 500-biters puslespill, sluke en sesong med favorittserien din, eller lære en papegøye å si "Pergo". Og hvordan vet vi det? Fordi vi testet det! Se Pergo-fartstesten nedenfor.

Pergos fartstest

Hva er raskest? Legge et Pergo-gulv? Eller …

Lære en papegøye å si "Pergo"?

Sluke en hel sesong?

Legge et puslespill på 500 biter?

Når alt bare klikker på plass

Det spiller ingen rolle om du foretrekker laminat, vinyl eller parkett: Alle Pergo-gulv er utstyrt med det smarte, patenterte monteringssystemet PerfectFold™. Det betyr ikke noe om du er høyre- eller venstrehendt heller: Bare klikk plankene sammen, så kan du spankulere rundt på et helt nytt gulv på null komma niks. Mange ganger trenger du ikke ta bort det gamle gulvet engang. Bare pass på at du er grundig når du gjør klart undergulvet. Og legg vekk det klissete limet – det trenger du ikke.

Faktisk er klikksystemet så gjennomtenkt at det er så å si ingen fare for skader under leggingen heller. Vil du skifte ut slitne planker senere, eller legge dem et annet sted? PerfectFold™-teknologien gjør det lett å løfte opp plankene og legge dem ned igjen uten at de skades.

Finn favorittgulvet ditt

Den varme, gode følelsen

Hvis alle disse gode nyhetene får frem arbeidslysten og den varme, gode følelsen, blir du nok glad for å høre at Pergo-klikkgulvene passer perfekt til undergulvsvarme også. Bare følg monteringsanvisningene som følger med gulvet, velg et egnet underlag og si farvel til kalde føtter.

Finn et gulv som klikker inn

Legging av gulv krever altså ikke nødvendigvis så mye tid og penger som du trodde. Men nå melder neste spørsmål seg: Hvilket gulv bør du velge? Vi hjelper deg. Pergo har klikkgulv for alle rom og alle preferanser, fra slitesterke gulv i gangen og på kjøkkenet til skikkelige blikkfang i stua. La oss hjelpe deg å finne riktig type gulv til rommet.

Finn favorittgulvet ditt

Relaterte Artikler

31.05.2018

Fem tips for hjemmefikseren

29.05.2018

Legg et nytt gulv over ditt gamle

Top