Med Pergo legger du gulv på et profesjonelt nivå

Pergo gulv er tilgjengelig i en rekke ulike formater, design og kvaliteter. Her kan du lese litt om hvordan du kan legge gulvet ditt.

Å legge et vakkert gulv fra Pergo har aldri vært enklere. Vårt innovative klikksystem, PerfectFold™ 3.0, finnes nå for alle gulv som du kjøper fra Pergo. Det beste med dette systemet er at du har råd til å mislykkes, og du kan flytte på eventuelle feilplasserte planker og starte på nytt. Gulvet har allerede et beskyttende belegg, og kan dermed tas i bruk med det samme.

Vi lar deg ikke i stikken selv om du kan legge ditt nye gulv på egenhånd. Du finner enkle steg-for-steg-instruksjoner når du trenger en hjelpende hånd. Du kan laste ned vår trinnvise beskrivelse hvor vi følger med deg hele veien.

Følger du den pedagogiske veiledningen, vil du være i stand til å legge et gulv på nivå med profesjonelle gulventreprenører. Guiden inneholder også informasjon om nødvendige forberedelser som blant annet beskriver hvordan du kan unngå knirkende parkett.

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.