NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Med pergo legger du gulv på et profesjonelt nivå

Pergo gulv er tilgjengelig i en rekke ulike formater, design og kvaliteter. Her kan du lese litt om hvordan du kan legge gulvet ditt.

Å legge et vakkert gulv fra Pergo har aldri vært enklere. Vårt innovative klikksystem, PerfectFold™ 3.0, finnes nå for alle gulv som du kjøper fra Pergo. Det beste med dette systemet er at du har råd til å mislykkes, og du kan flytte på eventuelle feilplasserte planker og starte på nytt. Gulvet har allerede et beskyttende belegg, og kan dermed tas i bruk med det samme.

Vi lar deg ikke i stikken selv om du kan legge ditt nye gulv på egenhånd. Du finner enkle steg-for-steg-instruksjoner når du trenger en hjelpende hånd. Du kan laste ned vår trinnvise beskrivelse hvor vi følger med deg hele veien.

Følger du den pedagogiske veiledningen, vil du være i stand til å legge et gulv på nivå med profesjonelle gulventreprenører. Guiden inneholder også informasjon om nødvendige forberedelser som blant annet beskriver hvordan du kan unngå knirkende parkett.

LEGG ETT NYTT GULV OVER DITT TREGULV

Alle Pergo gulv går utmerket å legge på selvbærende gulv. Du kan derimot ikke legge et gulv over et vegg-til-vegg teppe eller andre typer av tepper, men dette må fjernes før du kan begynne å legge det nye gulvet. Som med alle typer gulv er grundige forberedelser a og o, for å få et jevnt, vakkert og knirkefritt gulv. Har gulvet for mange ujevnheter må det slipes og sparkles for å bane vei for det nye gulvet. At undergulvet er tørt og fritt fra skadelige kjemikalier, olje og lim er også viktig for å oppnå et resultat som du er stolt og fornøyd med.

ET BRA PERGO GULV ER ET STILLE GULV

Når det forberedende arbeidet er fullført og undergulvet er plant og grundig støvsugd, anbefaler vi at du dekker gulvet med en base tilpasset dine behov, før du begynner å klikke dit ditt nye gulv. Våre baser har lydisolasjon som gir god lyddemping og tryller bort små ujevnheter på undergulvet.

Ditt grundige forarbeid og det isolerende og jevne underlaget i tillegg til basen kommer å gi deg et stille, vakkert og mer komfortabelt gulv. Nå har du kommet fram til en morsomme delen – selve gulvleggingen – med vårt patenterte system baner du raskt vei for et nytt gulv. PerfectFold 3.0 innebærer at du kan bryte fra hverandre gulvplankene som du allerede har satt sammen uten å ødelegge låsemekanismen. Du kan med andre ord gjøre om og gjøre rett, hvor mange ganger som helst!