Overflater og strukturer - en oversikt over flotte gulv

Overflater og strukturer - en oversikt over flotte gulv

Iblant er det faktisk det ytre som teller. Flotte gulv finnes det mange av, men Pergos gulv tar det et skritt lengre: i tillegg til vakre dekorer har de også mange ulike overflatestrukturer og glansnivåer som gir gulvet en ekstra dimensjon.


Flotte laminatgulv med ulike strukturer

Mange tror at laminatgulv er glatte og blanke treimitasjoner, men i dag kan de være så mye mer enn det. Pergos laminatgulv finnes i mange ulike tredekorer, i tillegg finnes de også i sju ulike overflatestrukturer som forsterker gulvets autentiske utseende. Noen eksempler er Genuine Wood med sin lett polerte struktur som følger treådringen, Genuine Rustic som gir en gammeldags følelse av en grovhugget struktur med sprekker, kvist- og alderspreg, og Genuine Sawcut som har en realistisk trestruktur med sagemerkeeffekter.

Genuine Stone gir en naturtro steinfølelse både i utseende og overflatestruktur.


Vinylgulv med naturlig følelse

Gulvbelegg har også fått en helt ny betydning med Pergos vinylgulv. Både dekoren og strukturen i vinylsortimentet er inspirert av den naturlige følelsen i tre, lær og grov betong. Vinylgulvene er bygd opp som planker, og plankenes sider kan fases på ulike måter for å skape en enda mer autentisk følelse. Fasingen kan også tilpasses i farge - mørkere fasinger kan for eksempel gi et mer rustikt og aldrende preg, mens lysere fasinger gir et mykere utseende.


Tregulv med ulike egenskaper og overflatebehandlinger

Våre tregulv finnes selvsagt også i ulike kolleksjoner basert på plankeformat, tykkelser og fasinger, og hver kolleksjon har et vakkert design kombinert med mange ulike egenskaper og overflatebehandlinger.


Flotte, robuste og slitesterke gulv

Selvsagt er alle gulvene like robuste, slitesterke og vannbestandige som Pergo-gulv alltid er, uansett overflatestruktur.

 

  • Pergos gulv finnes i ulike strukturer, design og overflatebehandlinger.
  • Laminatgulv kan ha ulike strukturer som gir ulike preg og effekter.
  • Vinyl er et såpass allsidig material at det ikke finnes grenser for hvordan vinylgulv kan se ut.
  • Tregulv finnes med ulike egenskaper og overflatebehandlinger.
  • Alle Pergo-gulv er robuste og slitesterke.
pergo-infographic-overflater-og-strukturer-en-oversikt-over-flotte-gulv
Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
02.07.2017
01.06.2016
Top