NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Flotte gulvbelegg - vinylgulv slik du aldri før har sett dem

28. juni 2017

Gulvbelegg. For oss som har vokst opp på 70-tallet har ordet en ganske kjedelig og gammeldags klang. Men det er på tide å tenke nytt: Gulvbelegget har fått en helt ny betydning takket være de moderne vinylgulvene som gjør gulvbeleggene riktig flotte.

De skjoldete og solblekte gulvbeleggene mange av oss vokste opp med, kan nå bli en saga blott selv om vi vil ha et gulvbelegg. Pergos designavdeling holder nøye oppsikt med innredningstrender verden over, og skaper hele tiden nye dekorer.


Vakre gulvbelegg med tredekor

Tre har lenge vært det mest populære valget for gulv, og Pergos vinylgulv er naturtro imitasjoner av autentiske tregulv, til en lavere pris og med enklere vedlikehold enn et ekte tregulv. Dekorene finnes som mange ulike treslag, og i tillegg med ulike effekter. Takket være en patentert teknologi og vinyl med samme høye slitestyrke tvers igjennom, skapes en unik V-fasing som er dypere og mer distinkt enn hos andre vinylgulv. Fasingens farge kan også tilpasses etter designen: en lysere fasing gir et mykere utseende, og en mørkere skaper et mer rustikt og eldet preg. En matt eller blank finish kan også gi det vakre gulvbelegget ditt den looken du vil ha.


Naturlige og industrielle stiler

Også andre naturmaterialer er populære så som stein og lær, og industrielle materialer som sement og betong.


Praktiske gulv

Alle vinylgulv fra Pergo er også slitesterke, holdbare og enkle å legge selv. Treimitasjonene finnes bare tilgjengelig som planker, men steindekorene produseres som vinylgulv.

  • Vinylgulv er moderne og gjør gulvbelegg flotte.
  • Tredekor har lenge vært populært på gulv.
  • Vinylgulv finnes også i dekorer som stein, sement og betong.
  • Gulvene er holdbare, slitesterke og enkle å legge selv.

Oppdag våre gulv

Laminatgulv  |  Parkett  |  Vinylgulv

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område?

Finn en forhandler


Del denne artikkelen