Velge et tregulv

Når du skal se etter et tregulv, har du mange valg. Tre er et materiale som gir mange naturlige variasjoner, men man oppnår enda flere variasjoner gjennom ulike overflatebehandlinger og -finisher. Ta deg tid til å velge mellom de ulike alternativene for å finne gulvet som er riktig for deg. Og når du er ferdig, råder vi deg til å besøke forhandleren for å se nærmere på det du har valgt. Det er fordi den påtakelige skjønnheten til et tregulv gir et flott utseende, men et enda flottere inntrykk.

Sortering 

Hvert tre er unikt, og selv ulike deler av samme tre gir forskjellige preg. Kvister og strukturer gir treet karakter. Noen av produktene våre har mer karakter enn andre, og derfor har vi utviklet et sorteringssystem som hjelper deg å finne gulvet med det uttrykket du ønsker. De naturlige variasjonene gjør at nettopp ditt gulv blir helt spesielt, ingen andre har helt maken!


Selected Selected

Tre med kvist opp til 20 mm; variasjon i farge og struktur.

Accent Accent

Tre med kvist opp til 50 mm; livlig variasjon i farge og struktur.

Lively Lively

Tre med stor kvist opp til 80 mm og sprekker; livlig variasjon i farge og struktur og et nokså rustikt utseende.

Rustic Rustic

Tre med stor kvist opp til 80 mm og store, mørke sprekker; livlig variasjon i farge og struktur og et svært rustikt utseende.

Det kan forekomme max 1 delt planke/pakke.

Struktur

Børstet

Børstet
Ved å børste overflaten på på en planke får man frem treets naturlige struktur og autentiske særpreg.

Dypbørstet

Dypbørstet
Treoverflaten er behandlet med spesielle børster som børster ned de myke områdene mellom årringene. Dypbørsting fremhever treets naturlige preg ytterligere.

Finish

Tre er et materiale som virkelig blir vakrere med tiden. Og for at du skal kunne nyte gulvet i mange år, har vi behandlet gulvene våre med en beskyttende overflatefinish. Alle gulvene leveres klare til bruk, uten behov for ytterligere overflatebehandling. Lakkene våre overholder strenge internasjonale krav, så du kan bruke tregulvet i trygg forvissning om at det er miljøvennlig.

Ekstra Matt Lakk Ekstra matt lakk

Ekstra Matt Lakk
Vår ekstra matte lakk gir deg det beste fra to verdener: utseendet av ubehandlet tre med den lite vedlikeholdskrevende lakkens høye ytelse.

Matt Lakk Matt lakk

Matt Lakk
Denne finishen gir noe glans, og forsterker treverkets farger samtidig som det naturlige og autentiske utseendet vises.

Fasede kanter

Planker med fasede kanter gir følelsen av et autentisk tregulv. I vår kolleksjon finner du design med  fasede kanter på langsidene eller på både kort- og langside