Go to content Go to search
moderne stue med store vinduer og grått laminatgulv

Ta en titt innenfor i Astrids imponerende hus ved innsjøen

Astrid ønsker oss velkommen til drømmehuset som hun og partneren hennes, Vidar, bygget for to år siden. Med to barn og hund kunne de ikke forestille seg et bedre sted for familiens trivsel. Deres drømmehus kombinerer en utrolig utsikt over innsjøen med et lekkert interiør.

Astrid brukte mye tid på å finne frem til et holdbart gulv som skulle passe perfekt inn i det lyse og lette skandinaviske hjemmet. Da hun fikk øye på Pergo Natural Ash Plank Laminatgulv (L0323-01766) i den lokale jernvarebutikken, visste hun at hun hadde funnet nøyaktig det hun var ute etter.

Oppdag Pergo Trondheim

koselig stue med peis og grått laminatgulv

Finne gulvet som oppfyller alle dine krav

"Det vi prioriterte for gulene i hjemmet vårt var pris, holdbarhet, utseende og lettstelthet. Det Pergo-gulvet vi valgte, oppfyller alle våre krav," forteller Astrid. "I tillegg til at det er robust og ser ut som vanlig treverk, ble vi forelsket i fargetonen: lys og ren, ikke for grå og ikke for gul."

Astrid og Vidar monterte gulvet selv, helt uten problemer. "Vi la dette Pergo-gulvet i alle rom i huset, unntatt entreen, badet og vaskerommet. Resultatet er akkurat det vi lette etter. Jeg elsker lyset det tilfører hjemmet vårt."

"Dette gulvet er en av de viktigste tingene i huset. Det er tidløst og diskret slik at det passer til resten av interiøret, også når vi investerer i noe nytt." Men det er enda en grunn til at Astrid er så kjempefornøyd med gulvet. "Jeg er imponert over designen og kvaliteten. Med en baby og et lite barn og en hund i huset, er vi så fornøyd med at det ikke finnes merker i gulvene. Det er enkelt å rengjøre og det ripes ikke opp."

Det høres ut som hun ville anbefale Pergo til venner og familie? "Absolutt!" Astrid bekrefter det. "Jeg trodde aldri at et gulv skulle bety så mye, men Pergo har endret på det."

Hvis du vil vite mer om gulv som det Astrid har lagt, skal du ta en titt på Pergo's Long Plank range. Og hvis du leter etter inspirasjon til ditt eget interiør, ikke glem å følge Astrid på Instagram!

Oppdag Pergo Trondheim

stue med grått laminatgulv og fin utsikt over fjellene
moderne stue med grått laminat og en hvit sofa
koselig stue med peis og grått laminatgulv

© Bilder tatt av: Astrid Marie Erdal

Relaterte artikler