Go to content Go to search
stue med beige laminatgulv og en grå sofa

Kristinas lyse og tidløse skandinaviske interiør

Kristina og familien bor i en liten by i Sverige. Hun er en interiørdesign-entusiast med øye for detaljer, og hun liker å kombinere naturlig lys og myke tekstiler og former for å skape komfortable og luftige rom for familien. Da tiden var inne for å finne et slitesterkt og stilig gulv i høy kvalitet som erstatning for det gamle gulvet, visste hun at et Pergo Sensation laminatgulv var det perfekte valget.

Oppdag gulv

Robust og tidløst, gulv i topp kvalitet

“Klart det er en stor beslutning å skifte ut gulv, i forhold til både gulvtype og budsjett”, sier Kristina, “men til slutt måtte vi hoppe i det, for det gamle gulvet var faktisk ganske shabby. Jeg ønsket meg et gulv i høy kvalitet som var tidløst og enkelt å vedlikeholde, men også til en fornuftig pris.”

nærbilde av et salongbord med bøker og et beige laminatgulv

Kristina jobber faktisk i en fargehandel som også leverer Pergo Sensation flooring, så hun visste at kundene hennes var veldig godt fornøyd med Pergo-gulvene.

“Jeg ønsket meg også et gulv som har uttrykket og følelsen av tregulv, og visste med en gang at Pergo Sensation laminat var nøyaktig det vi trengte. Vi valgte Modern Danish Oak, Laminate | L0331-03372 og mannen min og jeg har faktisk lagt det selv. Det var ganske enkelt, og det sparte oss for utgiftene til en proff gulvlegger. Det var en ekstra bonus!”

spisestue med beige laminatgulv
stol med teppe og en haug med bøker på et beige laminatgulv

“Aquasafe-teknologien betyr at det er ideelt for rom som ganger og kjøkken, hvor du trenger gulv som er holdbare, eksepsjonelt vannbestandige, og i tillegg lette å rengjøre – og det er veldig viktig når du har barn og kjæledyr, det vet jeg alt om! Og sluttresultatet er fantastisk – nå har vi det samme gulvet på kjøkkenet i gangen, oppholdsrom, TV-rom og gjesterom. Inntrykket og følelsen er bare helt topp, og gulvet matcher perfekt med iénnredningen vår og har gjort hele førsteetasje så mye lysere og lettere.”

Kristina og mannen hennes er så godt fornøyd med det nye gulvet at de nå tenker på å legge de samme Modern Danish Oak-plankene i andreetasje også, og skape en helhet. Men vil hun anbefale Pergo-gulv til andre? “Absolutt! Vi bare elsker det nye gulvet og vennene våre er også veldig imponert når de kommer til oss. Det finnes noe for alle i dette utvalget, og når du ser på hvilken kvalitet du får for pengene er Pergo-gulv bare helt uslåelige.”

Liker du det du ser? Se på Kristinas gulv og de andre gulvene i vårt Modern Plank Sensation-utvalg.

Oppdag gulv

© Bilder tatt av: Kristina

Relaterte artikler