NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Stille gulv med plastbelegg

23. juli 2017

Kjært barn har mange navn, sier man jo, og det gjelder også for gulvbelegg. PVC-gulv, plastbelegg, gulvfliser, plastgulv - eller vinylgulv som de heter hos Pergo.


Gjør livet litt stillere med plastbelegg på gulvet ditt

Iblant blir livet litt for høylydt hjemme. Det kan være barn som leker, slamring fra kasseroller, kopper og kar, sko med harde såler, en skeivlastet vaskemaskin eller en hund med uklipte klør som springer på et hardt tregulv. Å kle hele rommet fra gulv til tak med vegg-til-vegg-teppe er vel ikke så fristende, så hva kan du gjøre i stedet? Sats på et plastbelegg på gulvet.


Vinylgulv reduserer trinnlyd

Pergos vinylgulv er ikke som de gamle typiske gulvbeleggene - noe man faktisk kan høre på forkortelsen LVT, som står for Luxury Vinyl Tiles.


Vil du ha et ekstra stille gulv kan du i tillegg satse på et mellomlegg som legges under gulvet, og som demper trinnlyder ytterligere.


Slitesterke og enkle å legge selv

Ekstra fordeler med vinylgulv er at de er ripe- og slagfaste, lette å rengjøre, hygieniske og vannbestandige. I tillegg er de enkle å legge selv, og finnes i en rekke ulike dekorer som gjenskaper vakre naturmaterialer.

Stille gulv med plastbelegg


  • Et vinylgulv gjør hjemmet ditt litt stillere.
  • Gulvet er robust, lett å rengjøre og enkelt å legge selv.

Oppdag våre gulv

Laminatgulv  |  Parkett  |  Vinylgulv

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område?

Finn en forhandler


Del denne artikkelen