NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Beste gulvet for hunder og katter

26. april 2016

Vi elsker hunder, katter og andre kjæledyr – de gir oss kjærlighet, moro og samhold. Men det er ikke bare gull og grønne skoger, noe gulvet ditt kanskje kan skrive under på.

Kjæledyr kan ha små "uhell" før de blir husvarme. De røyter (mye). Og fra tid til annen bestemmer de seg for å kvesse klærne på møblene. Med Pergo slipper du i hvert fall å bekymre deg for gulvet.

Vinylgulv

Vinylgulv er den mest kjæledyrvennlige gulvløsningen. Den slitesterke overflaten på Pergos vinylgulv er ekstremt ripebestandig. Overflatesjiktet er skittavvisende og lett å holde rent. Den forseglede klikkfuge-designen hindrer at skitt og væske trenger ned i fugene. Det myke vinylsjiktet demper også lyden fra de skarpe klørne til kjæledyret.

Pergo vinylgulv | Last ned brosjyre

Laminatgulv

Laminatgulv er derimot ekstremt slitesterkt, ripebestandig og hygienisk takket være overflaten, som har så høy tetthet at skitten ikke kan få feste, noe som gjør gulvet lett å holde rent. Det er også vannbestandig. Pergos Sensation-belegg dekker hele oversiden, helt ned over de fasede kantene, noe som danner en helt forseglet overflate.

Pergo laminatgulv | Last ned brosjyre

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område? Finn en forhandler

Følg oss:

  

Del denne artikkelen