Slitesterkt gulv med overlegen holdbarhet

Slitesterkt gulv med overlegen holdbarhet

Når du trenger et slitesterkt gulv er det laminatgulv eller vinylgulv fra Pergo du skal velge. Den suverene slitestyrken og holdbarheten gjør at de varer i generasjoner.


Slitesterke gulv i generasjoner

Pergos gulv har en robust og nyskapende konstruksjon som gjør at de holder i generasjoner. Gulvenes ekstreme slitstyrke gjør at vi kan tilby markedets beste garanti: Vi lover at de vil tåle både slitasje, flekker og solbleking i opp til 33 år.


AC-klassifisering av laminatgulvets slitestyrke

For laminatgulv finnes det en AC-klassifisering som angir laminatets slitestyrke. Skalaen besto opprinnelig av fem klasser: fra AC1 til AC5. Men den ekstremt høye standarden hos laminatgulvene fra Pergo gjorde at man måtte innføre en enda høyere klasse: AC6, som nå benyttes i kommersielle miljøer med ekstra mye slitasje.


Vinylgulv med høy slitestyrke

Pergos vinylgulv fås i to kvalitetsnivåer: Premium og Optimum. Begge har svært høy slitestyrke, men Optimum er det som brukes i kommersielle miljøer der gulvene utsettes for ekstra mye slitasje.


Flere lag gjør gulvene stabile og robuste

Begge gulvtypene er bygd opp av flere lag som gjør dem ekstra stabile og motstandsdyktige mot slag, riper og fukt. De er i tillegg hygieniske ettersom overflatebehandlingen er så tett at smuss ikke kan trenge igjennom. Dette gjør dem også lette å rengjøre.


  • Pergos laminatgulv eller vinylgulv passer for deg som trenger ekstra slitsterke gulv.
  • Pergos laminatgulv har den høyeste klassifiseringen for slitestyrke.
  • Vinylgulvene fås i to kvalitetsnivåer, begge med høy slitestyrke.
  • Laminat- og vinylgulv er bygd opp av flere lag som gjør gulvene sterkere.
Pergo-infographic-laminat-og-vinylgulv-er-lette-a-holde-rene
Finn en forhandler >

Relaterte Artikler

08.01.2016

Pergos nyeste laminat Sensation: vannfast gulv som brettes ned