Legge gulvbelegg - vinylgulv med klikksystem

Legge gulvbelegg - vinylgulv med klikksystem

Å legge gulvbelegget selv trenger ikke å være så komplisert. Men det finnes gulvbelegg som er enda enklere å legge selv: Pergos vinylgulv med klikksystem.

Det finnes fordeler med hele gulvbelegg som dekker hele gulvet i ett stykke, for eksempel at de er vannbestandige og at det ikke finnes noen skjøter der smuss kan samle seg. Men det er allikevel noe vanskelig og komplisert med et helt belegg i ett stykke som skal rulles ut veldig nøye.


Det er enklere å legge vinylgulv enn å legge gulvbelegg

Med Pergos vinylgulv får du de samme fordelene som med et gulvbelegg, men ikke ulempene. Med det enkle klikksystemet PerfectFold(tm) V legger du en planke om gangen, og de låses både horisontalt og vertikalt for å gjøre gulvleggingen både rask og enkel.

Men skjøtene da? Ingen fare. Klikkfugene i Pergos vinylgulv er så sterke og tette at smuss ikke kan trenge inn og forårsake bakteriedannelser.


Legg på nytt til det blir rett

Sørg bare for at underlaget der du skal legge det nye gulvet ditt er jevnt, rent og tørt. Du kan legge gulvet på de fleste typer bærende gulv, men ikke på vegg-til-vegg-teppe eller andre typer tekstilbelegg. For å få et ekstra lyddempet og isolerende gulv kan du legge et mellomlegg under klikkgulvet. Du trenger ingen spesielle verktøy for gulvleggingen, det er bare å klikke planken sammen med den ved siden av. Og skulle det bli feil er det enkelt å løsne planken igjen og legge den på nytt for å få det rett.


  • Det er enklere å legge vinylgulv med klikksystem enn å legge gulvbelegg.
  • Skjøtene i vinylgulvet er så tette at smuss ikke kan trenge inn i dem.
  • Du trenger ingen spesialverktøy, og planker legges enkelt på nytt inntil det blir rett.
Finn en forhandler > By eller postnummer |
Relaterte Artikler
03.07.2017
Top