Go to content Go to search

Skap en skandinavisk stil i hjemmet ditt

portrett av Jannice Wistrand

Jannice Wistrand

Den svenske interiørdesigneren og Feng Shui-konsulenten Jannice Wistrand presenterer to moodboards for å inspirere de som ønsker å skape en perfekt balansert skandinavisk stil i hjemmet. Det ene har et lyst gulv som utgangspunkt, og det andre viser et mørkere, rustikt gulv.

 
moodboard med lyse farger og teksturer laget av Jannice Wistrand

Scandinavian Dawn

Dette moodboardet fremkaller en rolig følelse med en skandinavisk mykhet som inviterer til stillhet og ro. Bruken av krommetall og svarte kontraster gir omgivelsene et strammere og skarpere uttrykk. Komposisjonen oppmuntrer til et avslappende interiør som egner seg godt i soverom og stille områder.

Gulvet som brukes i moodboardet er L0331-03369 | NEW ENGLAND OAK

Moodboardet viser et lyst gulv og sandtoner med innslag av gråblått og rust, noe som legger til rette for en beroligende og harmonisk atmosfære. Det lyse gulvet symboliserer åpenhet gjennom å skape en følelse av lys og romslighet. Sandtoner skaper en følelse av stabilitet og trygghet i rommet.

Den gråblå nyansen er beroligende, som vann i en klukkende bekk, og brukes for å gi en følelse av ro og fred. Denne fargen kan brukes på vegger eller tekstiler for å skape en avslappet og balansert atmosfære. Rust kan brukes som en kontrastfarge for å gi et varmere helhetsuttrykk.

Ved å bruke dekorative gjenstander og detaljer av krom tilfører du skarphet og dristighet til det ellers myke interiøret i rommet.

Se alle våre lyse gulvdesign

Det lyse gulvet symboliserer åpenhet gjennom å skape en følelse av lys og romslighet.
Jannice Wistrand
moodboard med mørke farger og teksturer, laget av Jannice Wistrand

Scandinavian Dusk

Et moodboard med mørkt gulv, dempede grønne og grå toner og et innslag av sølv, skaper en harmonisk og balansert atmosfære. Det mørke gulvet skaper et stabilt og jordet grunnlag som gir en følelse av trygghet. De grønne tonene symboliserer vekst, helse og balanse, og kan tilføres i rommet ved hjelp av grønne planter eller tekstiler for å fremkalle en følelse av harmoni og friskhet.

Gulvet som brukes i moodboardet er L0331-03371 | FARMHOUSE OAK

soverom med grå fargekombinasjoner og et mørkebrunt laminatgulv

De grå tonene gir en følelse av ro og stabilitet og kan brukes på vegger eller møbler for å skape en avslappet og balansert atmosfære. Dempede brune og beige toner brukes som kontraster for å gi rommet et varmt og innbydende preg.

Det sølvfargede metallet tilfører klarhet og presisjon til helhetsuttrykket. Dekorer med sølvfargede detaljer som lysestaker og speil for å skape en følelse av bevegelse og energi i rommet.

Ved å kombinere dette litt mørkere gulvet med grågrønne nyanser, materialer og sølvfarget metall, skaper du en atmosfære der balanse og harmoni står i sentrum, og som fremmer positivitet, bevegelse og velvære.

Se alle våre mørke gulvdesign

Det mørke gulvet skaper et stabilt og jordet grunnlag som gir en følelse av trygghet.
Jannice Wistrand

Relaterte artikler