Go to content Go to search
barn som tar av seg støvler på et beige vinylflisegulv i en gang

Glem gulvfliser – Prøv et Pergogulv isteden

Går du i tanker om gulvfliser på kjøkkenet eller i gangen? For det er jo så flott og enkelt å holde rent. Men hva om vi forteller deg at du kan få et gulv som ser ut som fliser, men som har enda flere fordeler og ingen av ulempene med fliser?

Oppdag gulvene våre

Gulvfliser

Hvis vi begynner med fordelene med fliser: de er slitesterke, holdbare og motstandsdyktige mot smuss, fukt og varme.

Så har vi ulempene: de er kalde, harde og vanskelige å installere på egen hånd hvis man ikke har erfaring.

Alternativ

Hva er da alternativene?

Pergo har både laminatgulv og vinylgulv med dekor som ser ut som fliser, og som har de samme fordelene og ingen av ulempene.

Laminatgulv

Pergos laminatgulv har utmerket slitestyrke og motstandsdyktighet mot flekker, slag og riper, har sterk og tett klikkfuge, høy brannsikkerhet, antistatiske egenskaper og en glatt overflate der ingen bakterier kan samles og vokse, noe som gjør det lett å holde rent på et høyt hygienisk nivå. Sensation-gulvene har også en fuktbestandig stamme. I tillegg bidrar klikksystemene til at man enkelt legger gulvet selv.

Vinylgulv

Våre vinylgulv har, akkurat som laminatgulvene, en suveren ripe- og slagfasthet med en flersjiktsoverflate som beskytter mot flekker og slitasje. Dessuten gjør det myke vinylmaterialet at gulvet blir stille og behagelig å både gå og stå lenge på. Overflatesjiktet er smussavvisende, hygienisk og lett å rengjøre, og den tette klikkfugen hindrer smuss og fukt fra å trenge ned i gulvet. Selv vinylgulvene har en høy brannsikkerhet, noe som er svært praktisk i nettopp kjøkken. Og selvsagt er de også enkle å legge selv.

Konklusjon

  • Laminatgulv er slitasjesterke, fuktbestandige, hygieniske og enkle å legge selv.
  • Vinylgulv har de samme positive egenskapene som laminatgulv, og er i tillegg myke og stille å gå på.
  • Fliser er slitesterke, holdbare og robuste, men kan kjennes hardt og kaldt å gå på og være vanskelig å legge selv.

Oppdag gulvene våre

Relaterte artikler

beige vinyl flooring in a home office

Hvorfor velge vinyl i stedet for linoleum?

Finn ut hva som er forskjellene mellom linoleumsgulv og vinylgulv, hva som er fordelene og ulempene og hvilket gulv du bør velge! | vinylgulv, gulvbelegg linoleum, linoleum, linoleumsgulv