NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Det beste valget når du vil ha gulvbelegg

21. juli 2017

Gulvbelegg kan bety mange ulike ting, men når du leter etter et gulvbelegg kikker du sannsynligvis etter en holdbar og vannbestandig overflate for gulvet ditt. Da har vi et svært bra alternativ for deg: vinylgulv.


Et gulvbelegg som er ripe- og vannbestandig og hygienisk.

Pergos moderne versjon av gulvbelegg - vinylgulv - har det beskyttende overflatesjiktet Titan V(tm) som effektivt tetter gulvflaten og gir en kraftig motstand mot riper, slag og smuss. Moisture Resistance-systemet kombinerer et fuktbestandig bæremateriale med en sterk og tett klikkfuge, noe som gjør Pergos vinylgulv til et av de mest vannbestandige gulvene på markedet. Den tette overflaten gjør gulvet hygienisk ettersom smuss ikke kan trenge ned gjennom overflaten og i fugene. Bakteriedannelsen reduseres og rengjøringen blir enklere.


Vinylgulv passer bra som gulvbelegg i mange ulike rom

Vinylgulv passer godt i rom som utsettes for mye fukt og slitasje, som f.eks. ganger, kjøkken, vaskerom, toaletter og bad uten gulvsluk. I dusjrom eller lignende hvor det finnes gulvsluk gjelder imidlertid spesielle regler for fuktsikring, og Pergos vinylgulv er ikke egnet for denne typen rom.


Sterk miljøprofil

En selvfølge når de nye vinylgulvene ble utviklet var at de skulle ha en sterk miljøprofil. Produksjonsprosessen er energieffektiv og reduserer spill, noe som beskytter miljøet. Gulvene er ftalatfrie, gir svært lave utslipp av VOC (organiske løsemidler) og kan gjenvinnes. Siden de er så lette å rengjøre trenger du heller ikke å bruke kjemikalier som tærer på miljøet.


Ulike dekorer

Våre vinylgulv finnes i en rekke ulike dekorer: du kan få vinylgulv som ser ut som skifer, betong, kalkstein, metall eller ulike typer tre - valget er ditt!


Enkle å legge

Pergos patenterte klikksystem gjør gulvene enkle å legge, selv uten spesielle verktøy eller forkunnskaper.

Det beste valget når du vil ha gulvbelegg


Velg Pergos vinylgulv for å få et gulv som er:

  • Ripe- og slagfast, hygienisk og lett å rengjøre.
  • 100 % vannbestandig.
  • Skånsomt mot miljøet.
  • Pent, og finnes i mange ulike dekorer.
  • Enkelt å legge selv.

Oppdag våre gulv

Laminatgulv  |  Parkett  |  Vinylgulv

Leter du etter en Pergo forhandler i ditt område?

Finn en forhandler


Del denne artikkelen