Derfor blir du glad i furugulv

Pergo furugulv

Skandinaviske interiører med sin minimalistiske, men likevel koselige stil, er mer populære enn noen gang. En av hemmelighetene bak dette er bruken av furu i møbler og gulv. Den rette, fine strukturen og de små kvistene gir furugulv en særpreget, rustikk kvalitet.

Furu tar seg godt ut i ethvert interiør, men det er et mykt treslag, så det kan lett få hakk og merker. Så med mindre du veldig glad i det slitte, røffe og ujevne, bør du helst bruke furu til områder med liten trafikk. Eller så kan du velge et problemfritt alternativ og kjøpe gulv i laminat eller luksusvinyl med supernaturlig furutekstur.

Oppdag alle furugulv

Furugulv i laminat

Med et furu laminat kan du få furutreets vakre utseende kombinert med laminatets suverene bestandighet mot slitasje, riper og slag. Overflatesjiktet gjør også gulvet fuktbestandig, hygienisk og lett å rengjøre.

Laminatplankene har et perfekt og naturlig utseende, og for å ytterligere øke følelsen av ekte tre så finnes furulaminatet med flere ulike strukturer på plankene. Vi har alt fra en silkeglatt overflate til en grovhugget struktur som kan ha sprekk-, kvist- eller alderseffekter.

Våre furu laminatgulv legger du enkelt selv uten avansert utstyr eller verktøy. Her kan du lese om hvordan det gjøres.

Furugulv i vinyl

Trenger du et enda mer robust gulv, men vil beholde furuens rustikke utseendet? Da skal du satse på et vinylgulv med furudekor. Pergos Modern plankedekorer har en naturlig struktur som gjenskaper naturen ned i minste detalj. De har finstemte nyanser, høy kontrast og variasjoner mellom ulike planker – detaljer som gjør stor forskjell.

Våre furu gulv i vinyl er vanntette og enkle å rengjøre. De er stabile og slitesterke.

Akkurat som laminatgulv er vinylgulv enkle å legge selv takket være vårt patenterte klikksystem.

Derfor blir du glad i furugulv ...

Pergo furugulv, et holdbart alternativ

Et holdbart alternativ

Pergos gulv i laminat og luksusvinyl kombinerer den rustikke følelsen av naturlig furu med ypperlig holdbarhet og slitestyrke, og dessuten 25 års garanti.

Pergo furugulv med design for ethvert interiør

Design for ethvert interiør

Dagens furugulv leveres i mange flere design og stiler enn bare "tradisjonell, naturlig furu". Et stort utvalg av farger og finisher sørger for at det garantert finnes et furugulv som passer hos deg også.


Pergo furugulv, enkelt vedlikehold

Enkelt vedlikehold

Våre gulv i vinyl og laminat med naturlig furuutseende lar deg slippe alle bekymringer, takket være Titan X™-teknologien.

Pergo furugulv, enkel montering

Enkel montering

Monteringen av et nytt og fint furugulv trenger ikke å være et strev. Takket være de anerkjente og patenterte PerfectFold-klikksystemene trenger du verken lim eller spiker når du skal montere furugulvet ditt. Et lite klikk er nok – og du slipper alt søl.

Oppdag alle furugulv

Finn en forhandler >