Tekniske egenskaper laminatgulv

Takket være den patenterte overflatebeskyttelsen TitanX™ vil et Pergo laminatgulv beholde sin elegante finish år etter år. TitanX™ er en overflateteknologi som inkluderer beskyttende sjikt av aluminiumoksidpartikler, som gir overlegen bestandighet overfor slitasje og riper. Og med de spesielle slagbestandige sjiktene og kvalitetskjernematerialet TitanX™ får gulvet høy bestandighet overfor fallende gjenstander og høye hæler.


1 Ripesikret overflatesjikt
2 Krystallklar dekor
3 Utmerket slagfasthet
4 Fuktbestandig HDF-kjerne
5 Balansesjikt

Hva er det som gjør at Pergo skiller seg ut?

Wear protection

Slitasjebeskyttelse
Pergos patenterte TitanX™ overflate er et flersjiktssystem som gir markedets beste overflatebeskyttelse. Det har en slitestyrke som overstiger de normale standardene for kommersielle miljøer.

Hygienic

Hygienisk
Et Pergo-gulv gjør det enklere å opprettholde et høyt hygienenivå. Bakterier krever næring og fuktighet for å kunne trives, og den tett forseglede, lettstelte TitanX™-overflaten gjør dette umulig. Dette gir et naturlig høyt hygienenivå, uten kjemiske desinfeksjonsmidler.

Antistatisk

Antistatisk
Pergos laminatgulv eliminerer statisk elektrisitet. Elektrostatiske spenninger avledes gjennom elektrisk ledende grafitt i gulvet. Denne metoden tilfredsstiller de strengeste antistatiske kravene på markedet.

Slagfasthet

Slagfasthet
Den unike flersjiktskonstruksjonen i vår TitanX™-overflate og det tette kjernematerialet gir svært høy slagfasthet for å takle fallende gjenstander og høye hæler.

Høy brannbestandighet

Høy brannbestandighet
Et Pergo-gulv med TitanX™ overflate har en naturlig høy bestandighet mot brann takket være flersjiktskonstruksjonen. Denne sammen med kjernens tetthet gir raskere varmeavledning.

Vannbestandighet

Vannbestandighet
Pergo kombinerer fuktbestandige kjernematerialer med en sterk og tett klikkskjøt. Dette gir et av de mest fuktbestandige gulvene på markedet.Pergos fuktbestandighetssystem kombinerer fuktbestandige kjernematerialer med en sterk og tett klikkskjøt. Overfladebeskyttelsen af vores nye Sensation gulve når helt ind i de fasede samlinger og skaber en helt lukket overflade.

Ripebestandighet

Ripebestandighet
TitanX™-overflaten har et ekstra beskyttelsessjikt som gir den beste ripe- og friksjonsbeskyttelsen på markedet. Pergo-gulvet vil derfor holde på glansen mye lenger enn andre laminatgulv.TitanX™-overflaten har et ekstra beskyttelsessjikt som gir den beste ripe- og skrapebestandigheten på markedet. Pergo-gulvet vil derfor holde på glansen mye lenger enn andre laminatgulv.

Enkel legging

Enkel legging
Pergos patenterte leggesystem Perfect- Fold™ 3.0 gjør leggingen raskere og enklere fordi du bare trenger å brette gulvet ned på plass.Pergos patenterte leggesystem PerfectFold™ 3.0 gjør leggingen raskere og enklere fordi du bare trenger å vippe gulvet på plass.

Enklere rengjøring

Enklere rengjøring
Et Pergo-gulv med TitanX™-overflate er mye enklere å rengjøre enn ordinære gulv. Det er fordi TitanX™-overflaten er så tett forseglet at skitten simpelthen ikke får feste.