Velg riktig gulv til skihytta

Riktig gulv til hytta

Solen lyser skarpt fra den klarblå himmelen og reflekteres i den blendende hvite snøen. Alternativt: Solen glimrer med sitt fravær, en iskald tåke sprer seg over åsen og nesen er nesten frostskadet.

Uansett er kontrasten stor når du tar av deg slalåmbrillene. Den hvite stripen lyser skarpt mot de røde varme eller kalde kinnene. Føttene verker, beina er utslitte og nå er det eneste som mangler å nyte god mat og drikke og lene seg tilbake i en herlig lenestol.

Se alle fjellhyttegulv

Skielskerens paradis

Hytta er den der fantastiske basen som alle skielskere synes er ekstra godt å ha. Et sted hvor man i ro og fred spiser frokostgrøten, tar en liten dupp etter lunsjen og nyter tilværelsen etter en hel dag i bakken. Uansett om du drar med familien, vennene eller helt alene, er det et sted for restitusjon.

En hytte tilpasset pudder

Hvilken type skihytte vil du ha? Skal den være lys som en bra dag i bakken eller rustikk med trebjelker og tømmervegger for den der ekte skiferielooken. Uansett hva du velger, er det smart å tenke praktisk. Uansett hvor kjedelig det høres ut, kommer du til å takke deg selv når du kan minske vedlikeholdet av hytta og i stedet bruke de timene i bakken.

Gulvet kommer til å bli utsatt for prøvelser – det er det i hvert fall ingen tvil om. Snø under sko, slalåmsko og skistøvler følger med inn i huset. Både skitupper og staver slås i gulvet. Barna drar plutselig inn pulken, og snøen som var så vakker i bakken, ligger som smeltedammer i inngangspartiet.

Ved en slik mishandling av gulv, er det laminat- eller vinylgulv som gjelder. Uansett hvilken av disse gulvtypene du legger, finnes det flere pene dekorer med utseende og struktur som er slående både i tre, betong og skifer. Både laminat og vinyl er enkle å rengjøre og motstandsdyktig mot riper og støt. 

Både vinylgulv og laminatgulv fungerer utmerket med gulvvarme. Noe som settes stor pris på at kalde og trøtte føtter med våte sokker.

Oppdag vårte laminat- og vinylgulv

Se alle fjellhyttegulv
Finn en forhandler >

Finn din favoritt blant fjellhyttegulv:

Start "RoomViewer" >