Svart tregulv, et ypperlig valg

inspiration-black-flooring

Vær dristig– velg svart

Et svart tregulv er gjerne ikke det første alternativet du kommer på. Men tenk litt på hva du forbinder med fargen svart: stil, luksus, eleganse og mystikk. Kombinerer du dette med verdien, varmen og hjemmehyggen som treverket gir, har du kanskje tatt valget allerede.

"Sort er en veldig trendy farge i dag, vi ser denne tidløse elegante fargen i både mote og innredning. Sort gir rommet en luksuriøs følelse – sort er et skikkelig statement!" sier Oke Nollet, designdirektør i Pergo.

Svart skaper rom

Det finnes forskere som sier at sort på for eksempel gulv oppleves som stabilt og at det ikke trekker til sig unødig oppmerksomhet fra resten av møblementet. Man vil ofte innrede et rom med tepper og møbler i fokus – noe som er vanskelig hvis man har et gulv som ikke bare tar plass med også tar over. Med et mørkt gulv konsentreres blikket ofte til gulvet uten at det blir dominerende – i stedet bidrar gulvet til at møblene blir mer fremtredende.

"Det er en vanlig misforståelse at et sort gulv gjør at man opplever rommet som mindre enn det er – men det stemmer ikke! Kombinasjonen av et sort gulv og lysa nøytrale farger kan gi en herlig kontrast og til og med åpne opp et rom," forteller Oke Nollet.

Alternativer for svarte gulv

Hva med et mystisk, stilfullt svart tregulv i hjemmet ditt? Ekte tre er en klassisk vinner, men dagens vedlikeholdsfrie laminat- og vinylgulv er svært gode og rimelige alternativer.Se alle svarte gulvDet er lett å bli glad i Pergos svarte tregulv...


Pergo Svart tregulv, Mange valgmuligheter

Mange valgmuligheter

Pergo har noe for alle rom, stiler og budsjetter, uansett om du foretrekker svart laminat, vinyl eller ekte tre. Alle tre materialene finnes i mange fargetoner, mønstre og overflater.

 

Pergo Svart tregulv, ulike kvalitetsnivåer

Ulike kvalitetsnivåer

Med Pergos Titanx™-teknologi for laminatgulv utstyrer du rommet med bekymringsfri slitestyrke. Hver serie har ulike kvalitetsnivåer, og vi sørger for at du finner et gulv som passer prosjektet og livsstilen din.

 

Pergo Svart tregulv, jevnt og enkelt

Jevnt og enkelt

Du trenger ikke verktøy: ett klikk er nok for å legge Pergo-gulvet kjapt og greit. Vårt patenterte PerfectFold™-klikksystem gjør det raskt og lett å legge Pergo-gulv. Det er morsomt å legge gulv med Pergo: alt du trenger er bittelitt innsats og god bakgrunnsmusikk.

 

Pergo Svart tregulv, tilbehør

Tilbehør

Når du har oppdaget vårt store utvalg av gulvlister, sokkellister og profiler, får du garantert lyst til å gi gulvet det lille ekstra.

 

Pergo Svart tregulv, lang garanti

Long term warranty

Når du legger et Pergo-gulv, legger du grunnlaget for en bekymringsfri hverdag. Det er altså ingen grunn til bekymring: alle Pergo-gulv har minst 20 års garanti.

 

 

Finn en forhandler > By eller postnummer |

Se alle svarte gulv:

#FloorAdvisor#
Top