Go to content Go to search
gobelin-kunstneren Mira Sohlen poserer på et lysebrunt vinylgulv med sine gobelinkreasjoner

Kunstnere omfavner den fysiske komponenten

Når kunst skal skapes står inspirasjon, kreativitet og disiplin høyt på listen over det som skal til. Men det er også viktig for kunstnerne å lytte til sine inspirasjoner. Disse fire unike kunstnerne snakker om den spesielle rollen til arbeidsstedet deres – og Pergo Rigid Click vinylgulvet – spiller i forhold til kreativitet.

Oppdag våre Rigid Click vinylgulv

Mira Sohlén forteller om sitt Pergo Vinyl-gulv

Mira

Wim Vanlessen forteller om Pergo Vinyl-gulvet sitt

Wim

C A S H forteller om sitt Pergo Vinyl-gulv

Cash

Anna-Karin Garhamn forteller om Pergo Vinyl-gulvet sitt

Anna-Karin

Mira Sohlen, billedvevkunstner

Håndverk med en moderne vri

For billedvevkunstneren Mira er det prosessen som bestemmer resultatet. Og den prosessen starter… på gulvet. Her lager hun sine unike komposisjoner og reflekterer over det hun har laget.

Jeg starter på gulvet. Det er der jeg gjør tankearbeidet og grubler på hva jeg har laget.

Mira bruker en spesiell lappemetode i all sine komposisjoner. Hver enkelt detalj er omhyggelig formet for hånd, slik at hver enkelt del er unik. Hennes drivkraft til å utfordre tradisjonelt håndverk med en moderne vri harmonerer perfekt med hennes Pergo vinylgulv..

Finn ut mer om vinyl

Wim Vanlessen, ballettdanser

La personligheten bli synlig

I ballettverdenen er det bare noen få som når det nivået Wim Vanlessen har oppnådd i sin karriere. Han nyter stor beundring for sitt perfekt kontrollerte uttrykk og tiltalende menneskelighet, og Wim gjør noe med atmosfæren i alle rom han danser i, og etterlater et fortryllet publikum.

Dansing dreier seg grunnleggende om berøring og hvordan du kobler deg til rommet du er i. Du må virkelig føle det.

For Wim krever dansen – og alle kunstformer hvor du blottlegger sjelen – at du utfolder deg selv fullstendig. Denne søkende utfoldelsen krever et taktilt rom der berøring har en definerende rolle… Og, kanskje, et Pergo vinylgulv.

Finn ut mer om vinyl

C A S H, kunstmaler

Presse grensene

Carl Anders Sven Hultin – a.k.a. C A S H – er primært en observatør, og sekundært kunstmaler og visuell artist. Arbeidet hans illustrerer den skjønnheten han betrakter i verden rundt seg, der han hele tiden oppdager nye fargekombinasjoner, teksturer og former.

Farger, teksturer og former finnes overalt. Du bare må – og du må ville – se dem.

For å gjøre ting interessante for seg selv liker C A S H å utforske bruken av forskjellige verktøy og medier, fra kulepenner og pensler til lerret og faktisk metall. Hans studio – og det malingsflekkede gulvet – er en forlengelse av hans livlige personlighet.

Finn ut mer om vinyl

Anna-Karin Garhamn, barnebokillustratør

Livet strømmer inn i rommet

Finne eventyret i hverdagen: det er hva barnebokillustratøren Anna-Karin Garhamn's arbeid dreier seg om. Hennes serie om Puck, en liten gutt som utforsker verden rundt seg, er et perfekt eksempel på denne nysgjerrige oppdagelsestrangen.

Rommet jeg er i siver alltid inn i arbeidet mitt, og definerer resultatet av det jeg faktisk tegner.

For å kunne skape sine unike tegninger henter Anna-Karin inspirasjon fra livet, og fra rommet hun arbeider i. Vi lurer på om hun kanskje har latt Puck leke på Pergo vinylgulvet sitt. Uansett ville ikke det være noe å bekymre seg for.

Finn ut mer om vinyl