Go to content Go to search
skittent Rigid vinylgulv

Realistisk test: et 12-dagers student-party på Pergo Rigid vinyl

Rigid Click vinyl er ekstra sterkt. Men nøyaktig hva betyr det? Vi oppfordret en gjeng med (over)entusiastiske svenske studenter til å sette gulvet vårt på prøve. Søl av øl, knust glass, hælmerker … Et helt nytt Rigid Click vinylgulv måtte tåle alt dette og mer i løpet av 12 dager med festing. Resultatet? Se selv i videoen nedenfor.

Oppdag Rigid Vinyl

Et utagerende party på helt ny Rigid Click vinyl

Lophtet er steder der studenter ved Lund universitet (Sverige) arrangerer sine mest berømteog beryktede fester. Det er ingen tvil: Disse ungdommene vet hvordan de skal få taket til å løfte seg. Deres party-ekspertise er faktisk grunnen til at Pergo har brukt Lophtet som et testlokale for evaluering av nye gulv, helt siden 1980-tallet.

Til denne testen utstyrte vi 120 studenter med skritt-tellere for å tallfeste hva som foregikk gjennom en vill 12-dagers rave. Partyløvene presterte i alt 28 944 000 skritt på det helt nye Rigid Click vinylgulvet. Det tilsvarer én students intense dansing på gulvet ditt hver morgen i 19 år.

Ekstra sterkt, vanntett og enkelt å rengjøre

Det var den morsomme siden av saken. Etter 12 dager med galskap var tiden inne for å se på skadene. Fordi Rigid Click vinyl er 100 % vanntett blir alt væskesøl liggende på overflaten og rengjøringsjobben er enkel. Og all søle og hælmerker var like lett å fjerne.

Etter rengjøringen var det hardt prøvede Rigid Click vinylgulvet så godt som nytt. Ultra-sterkt? Jada. Vanntett? Garantert. Enkelt å rengjøre? Lekende lett. Og de 120 party-gale studentene kom ingen vei.

Oppdag Rigid Vinyl