Et student-party på Pergo Rigid Vinyl

Realistisk test: et 12-dagers student-party på Pergo Rigid vinyl

Rigid Click vinyl er ekstra sterkt. Men nøyaktig hva betyr det? Vi oppfordret en gjeng med (over)entusiastiske svenske studenter til å sette gulvet vårt på prøve. Søl av øl, knust glass, hælmerker … Et helt nytt Rigid Click vinylgulv måtte tåle alt dette og mer i løpet av 12 dager med festing. Resultatet? Se selv i videoen nedenfor.


Et utagerende party på helt ny Rigid Click vinyl

Lophtet er steder der studenter ved Lund universitet (Sverige) arrangerer sine mest berømteog beryktede fester. Det er ingen tvil: Disse ungdommene vet hvordan de skal få taket til å løfte seg. Deres party-ekspertise er faktisk grunnen til at Pergo har brukt Lophtet som et testlokale for evaluering av nye gulv, helt siden 1980-tallet.

Til denne testen utstyrte vi 120 studenter med skritt-tellere for å tallfeste hva som foregikk gjennom en vill 12-dagers rave. Partyløvene presterte i alt 28 944 000 skritt på det helt nye Rigid Click vinylgulvet. Det tilsvarer én students intense dansing på gulvet ditt hver morgen i 19 år.Ekstra sterkt, vanntett og enkelt å rengjøre

Det var den morsomme siden av saken. Etter 12 dager med galskap var tiden inne for å se på skadene. Fordi Rigid Click vinyl er 100 % vanntett blir alt væskesøl liggende på overflaten og rengjøringsjobben er enkel. Og all søle og hælmerker var like lett å fjerne.

Etter rengjøringen var det hardt prøvede Rigid Click vinylgulvet så godt som nytt. Ultra-sterkt? Jada. Vanntett? Garantert. Enkelt å rengjøre? Lekende lett. Og de 120 party-gale studentene kom ingen vei.Les mer:

Finn en forhandler >

Relaterte Artikler

01.03.2021

Kunstnere omfavner den fysiske komponenten