Hvitt tregulv – Et ypperlig valg

inspiration-white-flooring

Hvorfor hvitt?

Et hvitt gulv utstråler ro og friskhet – et perfekt, rent lerret for ethvert interiør. Hvitt assosieres med renhet og helhet, og gjør hjemmet ditt til en trygg havn. Et hvitt gulv gir interiøret mer lys og rom, derfor er det et ypperlig valg for rom med lavt tak.

Hvite gulv fungerer bra i alle interiørstiler. Et oljet, hvitt tregulv er for eksempel perfekt for både en tradisjonell sommerhytte og en villa med minimalistisk design.

Passer til alt

Bruk et rent, hvitt gulv som grunnlag for å skape et frodig interiør. Vær modig, eksperimenter med fargerike møbler og skap et helt unikt rom. Eller bruk myke toner og skap et lyst, rolig rom.

Vi har mange ulike toner av hvitt, så hvorfor ikke mikse og matche? Bare pass på at de ulike tonene du bruker, harmonerer med hverandre. De ulike tonene gir rommet dybde.

Ulike typer gulv

Ekte tre er fortsatt en vinner, men dagens marked tilbyr også alternativer, som laminat og vinyl. Begge er lette å vedlikeholde og koster mindre enn ekte tre, og har et naturlig utseende.Se alle hvite gulvDet er lett å bli glad i et hvitt tregulv...


Pergo hvite gulv, mange valgmuligheter

Mange valgmuligheter

Vi har noe for alle rom, stiler og budsjetter, uansett om du foretrekker hvit laminat, vinyl eller ekte tre. Og du kan velge mellom flere toner, mønstre og overflater også.

 

Pergo hvite gulv, slitestyrke

Slitestyrke

Du trenger ikke bekymre deg for slitestyrken med Pergos TitanX™-teknologi for laminatgulv. Hver serie har ulike kvalitetsnivåer som passer rommet og livsstilen din.

 

Pergo hvite gulv, lett å legge

Lett å legge

Du trenger ikke verktøy: ett klikk er nok for å legge Pergo-gulvet jevnt uten problemer. Det patenterte perfectfold-klikksystemet gjør det lett og morsomt å legge Pergo-gulv.

 

Pergo hvite gulv, tilbehør

Tilbehør

Har du lyst å gi gulvet det lille ekstra? Vi har et bredt utvalg av matchende gulvlister, sokkellister og profiler slik at du får et perfekt resultat.

 

Pergo hvite gulv, lang garanti

Lang garanti

Når du legger et Pergo-gulv, legger du grunnlaget for en bekymringsfri hverdag. Alle Pergo-gulv har nemlig minst 20 års garanti!

 

 

Finn en forhandler > By eller postnummer |

Se alle grå gulv:

Top