Grått tregulv, et ypperlig valg

inspiration-gray-flooring

Uendelige muligheter

Grå tregulv blir stadig mer populære, og med god grunn. Grå er en nøytral farge, og har uendelige muligheter. Fargen er allsidig og finnes i både varme og kalde toner. I tillegg gjør treverket rommet varmere og koseligere, så dette er en vinnende kombinasjon.

Miks og match

Et nøytralt, grått gulv er den perfekte bakgrunnen for fargerike møbler. Skap et iøynefallende rom med en kombinasjon med røde, senepsgule eller oransje aksenter. Eller du kan gjøre stilen komplett ved å kombinere grått gulv og metalliske farger, som sølv eller gull. Grått fungerer bra med så å si alle farger, så her er det bare å mikse og matche. Mulighetene er uendelige, så vi kan trygt si at grått ikke går av moten med det første.

Et gulv for alle

Alternativene er mange, uansett om du foretrekker ekte tre eller rimeligere alternativer, som vinyl eller laminat. Gulvene våre har førsteklasses kvalitet og komfort. Uansett livsstil har vi et grått gulv som passer behovene dine.Se alle grå gulvDet er lett å bli glad i et grått tregulv


Pergo grå gulv, mange valgmuligheter

Mange valgmuligheter

Vi har noe for alle rom, stiler og budsjetter, uansett om du foretrekker grå laminat, vinyl eller ekte tre. Og du kan velge mellom massevis av toner, mønstre og overflater også.

 

Pergo grå gulv, slitestyrke

Slitestyrke

Du trenger ikke bekymre deg for slitestyrken med Pergos TitanX™-teknologi for laminatgulv. Hver serie har ulike kvalitetsnivåer som passer rommet og livsstilen din.

 

Pergo grå gulv, lett å legge

Lett å legge

Det er lett som bare det å legge Pergo-gulv: du bare klikker bordene sammen. Vårt patenterte PerfectFold™-klikksystem gjør det raskt, lett og morsomt å legge Pergo-gulv.

 

Pergo grå gulv, tilbehør

Tilbehør

Har du lyst på perfekte lister til det perfekte gulvet? Pergo har dem! Vi har et stort utvalg av tilbehør designet for å passe gulvet og gi interiøret ditt det lille ekstra. Se utvalget av gulvlister, sokkellister og profiler for å få prikken over i-en.

 

Pergo grå gulv, lang garanti

Lang garanti

Når du legger et Pergo-gulv, legger du grunnlaget for en bekymringsfri hverdag. Alle Pergo-gulv har nemlig minst 20 års garanti!

 

 

Finn en forhandler > By eller postnummer |

Se alle grå gulv:

#FloorAdvisor#
Top