Pergo i dag

Pergo i dag

Pergo fant opp laminatgulvet for over tretti år siden. I dag er merket ensbetydende med vakre, praktiske gulv – en tradisjon forankret i “Historien om laminat”. Historien begynte med en idé om å skape vakre gulv som kunne tåle hverdagens virkelige utfordringer og likevel se flotte ut etter flere års bruk. Av praktiske årsaker gjorde vi dem også svært enkle å legge og vedlikeholde.

I dag danner disse ideene selve grunnlaget for alt vi gjør, fra nye gjennombrudd i laminat til utvidelser til vinylgulv. Gulv for hverdagen.

Patenterte innovasjoner for enkelhet, slitestyrke og skjønnhet
Pergo kan skilte med en rekke innovasjoner, og mange er beskyttet med nesten 500 patenter og patentsøknader over hele verden. Blant våre mest populære innovasjoner i dag finner vi PerfectFold™ 3.0 for svært enkel legging, TitanX™ Advanced for uovertruffen vannbestandighet, og EndlessPlank™ for skjønnhet som varer og varer.

En del av verdens største gulvselskap
Fra 2013 eies Pergo-merket av Mohawk Industries, Inc., som er verdens største gulvselskap og som har virksomhet i Nord-Amerika, Europa, Asia og Australia. Pergos produkter produseres av gulvavdelingen til Unilin BV, som ligger i Belgia.

Management system certification
Pergo (Europe) AB følger et styringssystem som innebefatter kvalitet, miljø og sikkerhet. Kvalitetsdelen er sertifisert i henhold til ISO 9001 og miljødelen i henhold til ISO 14001.

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.