Pergo laminatgulv

For 35 år siden oppfant vi laminatgulv: et materiale som kombinerer vakkert design og langvarig holdbarhet ulik noe annet. Våre laminat har en utmerket komfort også, da de er fullt kompatible med innlagt gulvvarme. Pergo laminatgulv er laget for å tåle mange års bruk og fortsatt se like vakre ut.

Best slitestyrke

Best slitestyrke

Takket være den patenterte overflatebeskyttelsen TitanX™ vil et Pergo laminatgulv beholde sin elegante finish år etter år.

Best garanti

Best garanti

Den ekstreme slitestyrken er grunnen til at vi gir en garanti på opptil 33 år mot slitasje, flekker og falming av sollys – den beste garantien på markedet.

Rask og enkel legging

Rask & enkel legging

Alle kvalitetsnivåer av laminatgulv fra Pergo leveres med det innovative klikksystemet PerfectFold™ 3.0, som gir tre ulike leggemetoder

Vannavvisende laminatgulv

Pergo kombinerer fuktbestandige kjernematerialer med en sterk og tett klikkskjøt. Noen av våre serier har den unike AquaSafe-teknologien. Resultatet er noen av de mest vannavvisende gulvene på markedet.

Original laminate

Big slab
Big slab
Laminat
Big slab
Classic Plank
Classic Plank
Laminat
Classic Plank
Domestic Extra
Domestic Extra
Laminat
Domestic Extra
Elegant Plank
Elegant Plank
Laminat
Dette gulvet har smale og smekre lekre planker som tilfører rommet en elegant overflate og stemning. I tillegg til de flotte naturlige detaljene får du AquaSafe-teknologi som sørger for trygg og suveren bestandighet mot vann.
Lillehammer
Lillehammer
Laminat
Lillehammer pro
Lillehammer pro
Laminat
Long Plank
Long Plank
Laminat
Long Plank
Modern Plank - Sensation
Modern Plank - Sensation
Laminat
Vasa
Vasa
Laminat
Vasa pro
Laminat
Wide Long Plank - Sensation
Wide Long Plank - Sensation
Laminat
Sensation-gulvets naturlige stil sammen med størrelsen på og følelsen i plankene gjør rommet lunt og levende. Gulvet er slitesterkt og trygt med AquaSafe-teknologi som sørger for suveren bestandighet mot vann.

Har du funnet det perfekte gulvet?

Vi veileder deg gjennom hele monteringen og alt du trenger for at det nye gulvet skal bli like lekkert som du drømmer om!

Enkel legging Enkel legging

Gjør det selv?
Det er lettere å legge nytt gulv enn du kanskje tror. Vi forklarer hvert eneste trinn!

Tilbehør til laminatgulv Tilbehør til laminatgulv

Ikke glem prikken over i-en!
Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør, som passer perfekt til det nye gulvet og skaper det spesielle uttrykket du er på jakt etter.

Vedlikeholdstips for laminatgulv Vedlikeholdstips for laminatgulv

Lett å rengjøre. Holder seg vakkert!
Takket være den patenterte overflatebeskyttelsen TitanX™ vil et Pergo laminatgulv beholde den elegante finishen år etter år.

Slitestyrke på lang sikt

Velg et gulv som er like bra for interiøret som for naturen vi alle deler.

Pergo AquaSafe Technology

Prøveleveringstjeneste midlertidig utilgjengelig

Som følge av COVID-19-utbruddet (Corona-virus) og de forebyggende tiltakene som vi på nåværende tidspunkt foretar, vil det inntil videre ikke være mulig å bestille gulvprøver.

Dersom du behøver mer informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte din Pergo-kontakt, eller sende oss en e-post ved bruk av kontaktskjemaet.