Hvorfor gulvbord bør være ditt førstevalg

Pergo gulvbord, den smarte gulvløsningen

Gulvbord har vært en populær gulvløsning gjennom tidene, fra tregulv i middelalderslott til raffinert parkett i Versailles. Vanligvis er de laget av ekte tre, men det finnes også andre variasjoner: laminat eller vinyl, for eksempel. Selv innen tre-kategorien er det forskjeller mellom gulvbord av heltre og behandlet tre.

Deres tidløse natur og brede utvalg av alternativer fremmer den stadig økende populariteten til gulvbordene. Fra rustikk til minimalistisk og trendy, det finnes en type gulvbord som passer til enhver interiørstil. Moderne innovasjoner som lett-å-legge klikksystemer gjør dem enda mer ettertraktet.

Oppdag alle Pergo gulvbord

Uendelige muligheter

Tilgjengelig i en nærmest uendelig variasjon av farger og stilarter, finnes det gulvbord som passer enhver stil og smak. Vannbestandige gulvbord som vinyl og laminat kan til og med brukes på kjøkken.

Problemfritt

Pergo gulvbord er lette å vedlikeholde og legge. Takket være deres innovative klikksystem kan alle våre laminat, vinyl og heltre gulvbord legges uten behov for lim eller festemidler.

Lang garanti

Pergos høykvalitets laminat-, vinyl- og tregulv kommer med en lang garanti som starter fra 20 år og går helt opp til en livstidsgaranti.

Se alle gulvbord

Les mer:

Finn en forhandler >

Relaterte Artikler

30.05.2018

Fartstest: Hvor kjapt kan du legge gulv?

Top