Korkgulv? Hva med dette smarte alternativet ...

Pergo vinyl, elegant alternativ til korkgulv

Korkgulv er en tidløs klassiker som stadig kommer tilbake. Ikke rart: det har flere bærekraftige fordeler. Kork er, for eksempel, mykt og varmt å gå på, allergisikkert og lettstelt.

Det har, imidlertid, også sine ulemper. Materialet er skjørt og utsettes lett for ripe- og sliteskader, det misfarges lett og ikke la oss gå inn på hva som vil skje dersom det utsettes for vann over lengre tid… Men det finnes ingen alternativer, eller? Feil! Vinylplanker og -fliser gir de samme fordelene som korkgulv, uten noen av ulempene.

Ja, jeg vil vite mer om vinyl

Uendelige muligheter

Tilgjengelig i en nærmest uendelig variasjon av farger og stilarter, finnes det et vinylgulv som passer enhver stil og smak. I tillegg, på grunn av dets vannbestandige egenskaper, kan vinyl legges i nesten alle rom, inkludert kjøkken og entréer.

Topp ytelse

Vinyl er den komplette gulvpakken. Dets utmerkede bestandighet mot riper, flekker og vann betyr at det egner seg utmerket for hverdagens påkjenninger, samtidig som dets kompatibilitet med innlagt gulvvarme gir mulighet for en enda mer komfortabel opplevelse.

Problemfritt

Et Pergo vinylgulv gjør at du kan gi deg selv en pause. Det er lett å vedlikeholde og å legge. Kombinasjonen av dets innovative klikksystem og muligheten for å legge oppå et eksisterende gulv gjør faktisk Rigid Vinyl til det perfekte alternativet for renoveringsprosjekter.

Lang garanti

Pergos høykvalitets vinylgulv leveres med en lang garanti på opptil 25 år.

Se alle vinylgulv

Finn en forhandler >

Relaterte Artikler

14.03.2019

Hvorfor vinyl kjøkkengulv er det perfekte valget

29.06.2017

Velg et robust gulvbelegg for gulvet ditt

Top