NB
Logg ut | Opprett en konto | Logg inn Profesjonelle Hjemmeside

Vedlikehold tregulv

Vedlikehold tregulv

Holde gulvet vakkert

Et Pergo parkettgulv tilfører naturlig skjønnhet til et hvilket som helst rom. Det er lett å bevare denne skjønnheten med de riktige pleie-, rengjørings- og vedlikeholdsproduktene. Vi anbefaler at alle Pergo parkettgulv rengjøres ukentlig med Pergos rengjøringsprodukter.

Vedlikeholdsveiledning

> Støvsug forsiktig

Leggeinstruksjon tre

Når du har lagt gulvet, må du støvsuge med et støvsugerhode med myke kanter.

> Regelmessig vedlikehold

Leggeinstruksjon tre

Du bør tørrmoppe, støvsuge og tørke over gulvet for å fjerne skitt og støv. Gå over gulvet med lunkent vann og en eller to “korker” med Pergos universalrengjøringsmiddel og Pergos mikrofibermopp. Når det gjelder den daglige rengjøringen, bør du følge instruksjonene på Pergos webside. Bruk av uegnede rengjøringsprodukter kan skade gulvoverflaten!


> Beskyttelse mot kontorstolhjul

Leggeinstruksjon tre

Kontorstoler må ha såkalte “myke hjul”, og det bør legges et beskyttelsesunderlag i plast under hele området der stolen skal stå.

> Beskytt mot riper

Leggeinstruksjon tre

Alle møbelben bør ha filtknotter for å unngå riper i overflaten. Unngå å skyve tunge møbler, osv. over Pergos tregulv for å unngå å ripe det opp. Det anbefales å løfte møblene. Legg alltid en dørmatte av god kvalitet ved inngangsdøren for å unngå å dra inn sand og skitt som kan lage riper i gulvet.